Ha egy adott szórakozóhelyből "ki vagyok tiltva", akkor megállhatok a hely előtt?
Figyelt kérdés
Tegnap történt velem egy eset, miszerint kint álltam egy szórakozóhely előtt, erre kijött a kidobó, hogy menjek el innen, mert bentről ezt az utasítást kapta. Megkérdeztem, hogy meddig kell elmenjek, erre azt mondta, hogy "ameddig tart a hely területe". Ez kimerült abban, hogy arrébb tessékelt kb 3 métert, mert ott már nem a szórakozóhely előtt álltam, hanem a mellette lévő épület előtt. Megkérdeztem, hogy itt már jó? Azt mondta, hogy igen. Mondom fasza. Jogi végzés arról, hogy ki vagyok tiltva a szórakozóhelyről nincsen, csupán a tulaj haragszik rám, mert egyszer a testvérei megvertek egy embert, és ellenük vallottam mikor arra került a sor. Szerintem a személyi szabadságjogomban lettem korlátozva, de nem vagyok túl otthonos a jogban. Nektek mi a véleményetek?2021. dec. 12. 14:56
11/17 anonim válasza:
Jogász véleményére 😂😂 hívj fel egy ügyvédet akkor te zseni 😂
Remélem műtét előtt orvost nem itt fogsz keresni 😂.
Menj tegyel feljelentést, hogy téged személyes szabadságodban korlátoztak. 😂😂
12/17 A kérdező kommentje:
Minek pofázol bele valamibe, amihez amúgy nem értesz?
2021. dec. 17. 01:33
13/17 anonim válasza:
Bírom az ilyen embereket. Kihúzza a gyufát, helyre teszik, aztán még neki áll feljebb.
Nekem soha nem voltak ilyen problémáim, vajon miért?
14/17 anonim válasza:
A stílusod alapján pedig nem csodálom, hogy ki vagy tiltva.
15/17 A kérdező kommentje:
Te mégis miről beszélsz 13? Mikor húztam ki a gyufát meg kinél? Talán azzal, hogy leadtam a vallomásom?
Másik része meg bocs, de senkinek nem kötelező a hülyékkel türelmesnek lenni. Ne aggódj, máshonnan nem vagyok kitiltva, csak onnan emiatt. Stílusról meg majd akkor beszélj, ha lesz elég eszed felfogni dolgokat.
2021. dec. 25. 02:04
16/17 A kérdező kommentje:
Az előző géniusz is úgy fogalmazott, hogy szemelyes "véleménye alapján", aztán olyan sötét volt a paraszt, hogy a nem-dohányzók védelméről szóló törvényt, miszerint nem szabad bejárattól 5 méteres körzetben dohányozni egy lapon emlegette azzal, hogy valakit csak ugy simán arrébb tessékelnek egy közterületen. Mikor felhívtam rá a figyelmet, akkor még neki állt feljebb, mert nehogymá' indoklás nélkül ne neki legyen igaza. Érdekes módon erre hirtelen nem kaptam választ, csak abból indult ki a gyökér proli, hogy ha sokan mondják ugyan azt a f@szságot, akkor biztos úgy van a jogszabályban is. Kb jellemeztétek is az átlag IQ-t az országában.
2021. dec. 25. 02:12
17/17 anonim válasza:
Csak köpködni tudsz, meg személyeskedni. Nézz szét a saját életed körül, mielőtt másokat próbálsz "minősítgetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!