Kulfoldi orszagoknal mit tehetnek azokkal az emberekkel, akik tovabbra sem oltakoznak annak ellenere, hogy kotelezove tettek?
Arra lennek kivancsi ezaltal, hogy Magyarorszagon mi varhato
Tehat ha valaki nem oltja be magat kulfoldon, milyen kovetkezmenye lehet? Penzbirsag pl. vagy valami ilyesmire gondolok
Aki tisztaban van a joggal, az legyen szives felvilagositani
Koszi
Pénzbírság, nem mehet be egy csomó helyre, nem tölthet be rengeteg munkakört, nem használhat tömegközlekedést és hasonlók.
Nézz utána pl az USA hasonló ügyeinek, ott évtizedek óta gyűlik meg a baja a társadalomnak az antivaxxerekkel!
Koszi mindenkinek
A penzbirsag kb mennyit takar? Illetve havonta ismetlodo?
Nömetországban jelenleg szinte sehová nem mehesz. Kebaboshoz sem elvitelre. Dolgozni úgy járhatok, ha minden nap teszteltetem magam.
Ezért oltattam, de kb. január végére lesz meg az igazolásom és utána fél évente szúratni kell. Gondolkoztam inkább visszamegyek Magyarországra, de attól félek ott is ugyan ez lesz hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!