Ezért fel lehet jelenteni?
Figyelt kérdés
Van egy ember aki rendszeresen szologat oda lanyoknak hogy "jo a segged" "van alattad bull" "b@sznál@k" és volt már 3-4 alkalom amikor fenykepezgette egy lany segget. 15 eves es nem tudom mit lehet tenni. Hagyjam hagy csinalja? Nagyon zavar bar engem nem erint viszont hasonlo miatt voltam mar traumatizalva es tudom mit ereznek azok a bizonyos lanyok. Esetleg szoljak tanarnak? Probaltam vele beszelni de tagadja, de voltak szemtanuk akik ala tamasztjak de meg igy is csak tagadja. Kerlek segitsetek.2021. dec. 6. 17:11
1/3 anonim 

válasza:

Többek között azért csinálja, mert senki nem kontrollálja őt és hallgatólagosan támogatja mindenki aki nem tesz ellene, és ettől azt hiszi, megteheti. Első körben elég ha a tanárok intézkednek, például felveted egy osztályfőnöki órán, hogy ilyesmi történik (szóbeli szexuális zaklatás, bár a fotózás már komolyabb sérelem). Lehet le fogja tagadni, de ha a tanár elmondja a következményeit, akkor az is elég, hogy abbahagyja.
2/3 anonim 

válasza:

Gondolom c-tipusu ugyhogy kap majd egy ejnyebejnyet aztan csinalja tovabb a hulyesegeit.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából azt hiszi hogy cigány legalábbis úgy próbál viselkedni.
2021. dec. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!