Mit fog most az ügyészség csinálni az ügyemmel?
Volt egy ügyem több hónapja, több kérdést is írtam ki akkor. Artisjus matrica nélkül árultam sd kártyákat, próbavásárlást kaptam, a készletre jutó jogdíj költségátalánnyal együtt 200+ ezer volt. Ezt befizettem, a nyomozó felkereste az Artisjust, hogy nyilatkozzanak az ügyről, azt írták vissza, hogy xy valóban befizette és további követelésük nincs felém és a közvetítői eljárásra sem tartanak igényt ha nem muszáj.
A nyomozó a napokban hívott, hogy lezárta a nyomozást mert semmi új fejlemény nincs és átadja az ügyészségnek az ügyet és majd ők eldöntik milyen büntetést kapjak. "nagyobb értékben elkövetett szerzői jogsértés" a vád.
2-3 éve árultam ezeket a kártyákat, ezt ők is látják azért "nagyobb" a vagyoni hátrány a vádban de az Artisjus azt írta, hogy nincs további követelésük felém. Akkor most visszamenőleg nem fizettetik ki velem a jogdíjakat? Mennyi idő mire az ügyészség csinál valamit?
Már kaptam választ, igaz nem itt hanem facebookon. 2 ügyvédnél is voltam egyiknek se volt még ilyen ügye és mindkettő mást mondott szóval szerintem közük se volt a dologhoz :D
Szóval a válasz amit kaptam, hogy 300-400 ezer Ft bírságot fogok kapni meg megrovást, vagy több bírságot de komolyabb nem lesz. (remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!