Börtönbe kerülnek ez után?
2. Könnyű testi sértés, 8 napon belül gyógyult, de lehet súlyos testi sértés kísérlete lesz belőle, ma beszéltem a nyomozóval. Súlyosbító mindenképp hogy csoportoson követték el, különös kegyetlenséggel, földön ájulva is rúgdosták a fejemet elvileg.
10. Nem volt tanú, késő volt már, külváros
6. Haha, szerintem a cigi csak egy kitalált sztori volt, valószínű így akart belémkötni.
Nyomozó szerint korábban követtek el mind bűncselekményt, egyik börtönbe is volt, ha súlyosbítják az ügyet valszeg egy része börtön. Köszi a válaszokat, jól vagyok már. De nem is értem miért nem 1v1-be jönnek ezek, rettentő szánalmas hogy rámjönnek 100an.

Hát igen a parasztoknál az erősebb kutya baszikmelv van, de ezeknél a véglényeknél csak az erősebb csorda győz elv van.
Erre vannak a keresztkérdések, amire ha rosszul válaszolnak kiderül, hogy hazudnak.
Egyébként a tanúknak is van minősítése, ha bűntetlen előéletű vagy többet ér a szavad, mint egy bűntetett előéletűnek,,de ha kiderül hogy a bíróságon hazudsz, az is csökenti a szavaid minőségét.

Hát lát lelert van,akkor orvos már feljegyzette és elküldte az renőrségre.
De amúgy jó lenne feljelenteni.

#10 persze a sértett meg magát ütlegelte nem? Ennyi erővel egyetlen csoportos rablás sem végződne elmarasztaló ítélettel - márpedig ha megvannak a tettesek akkor azzal végződik. Az egyik oldalon egy valószínűleg többszörösen büntetett előéletű galeri, a másikon egy sima állampolgár. Nem hülyék sem a nyomozók, sem a bíró, nincs szükség még poligráfra sem. Láttak elég sok ilyen esetet, tárgyi bizonyítékok is előkerülhetnek, az eset életszerűségét is vizsgálják. Nem fog a bíró hasraesni az "ártatlan vagyok kérem, a fickó direkt belénk kötött, először nekünk adta a pénzét, utána a fejét direkt a betonba verte és földhöz csapkodta magát mi nem is tudjuk mi történt" szövegtől.
Ha elvitték a sértett pénzét, telóját, bármit az még "jobb" akkor egy rablás is megáll.

Ha csak úgy meg támadnak romák, miközben a magyar származásodra tesznek rasszizta ("m*cskos paraszt") utalásokat az egy egyértelmű fajgyűlőlő bűncselekmény.

BTK
(2) Aki mást valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoporthoz vagy a lakosság egyes csoportjaihoz tartozása vagy vélt tartozása, így különösen fogyatékossága, nemi identitása, szexuális irányultsága miatt bántalmaz, illetve erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a közösség tagja elleni erőszakot
a) fegyveresen,
b) felfegyverkezve,
c) jelentős érdeksérelmet okozva,
d) a sértett sanyargatásával,
e) csoportosan vagy
f) bűnszövetségben
követik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!