Rendőrségi kihallgatáskor hagyjam hogy az ügyvéd beszéljen helyettem?
Mert ugye a gyanúsítottnak joga van hogy ne mondjon semmit, mert veszélyes is lehet ha bármilyen kérdésre válaszol, mivel mindent felhasználhatnak ellenem amit mondok.
Az ügyvéd ugye be tud velem jönni a kihallgató szobába?

Az ügyvéd végig veled van.
De ha nem te voltál, akkor jobb ha Te beszélsz.
Semmi nem gyanúsabb, mint amikor a gyanusított hallgat.

TE: SEMMIT nem mond!
ÜGYVÉD: Csak ennyit: "Panasszal élünk a gyanúsítás ellen. Ha nincs őrizetbevétel, akkor viszont látásra!
És ekkor eljöttök!!!

Na ez az amit nem csinálunk, mert még fognak aztán rabosítanak is (fénykép, újjlenyomat, szagminta, mint a filmekben). Ami elég ciki, ha ártatlan az ember.
Ha nem csináltál semmit, az a legjobb, ha együttműködsz.
Ha meg csináltál, akkor úgyis megbsznak.

3.-ra.
Rabosítson! Ööö...mi alapján is?
De semmi gond, rabosítson, akkor sem mondunk semmit, és nem írunk alá semmit! ALAP!

Édes fszom...
Voltál már valaha rendőrségen, vagy csak filmben láttál kihallgatást? Mert van egy olyan érzésem, hogy az utóbbi.
Azt meg se merem kérdezni, hogy láttál-e kihallgatást, vagy rabosítást élőben.

Hiba!
Én vettem részt mindkettőben, az egyetlen oka, hogy most nem egy kék-fehér autóból írok, az a fizetés.
Szóval szerintem célszerűbb rám hallgatni, bár végülis nekem aztán mindegy ki hogyan bssza el az életét, de a rabosítás az egy életre szól :D

7.-re.
RABOSÍTÁS.
ÉS????
Komolyan, mit jelent ez a hétköznapi ember számára? 100000-ből 1, HA valaha olyan helyre megy dolgozni, ahol ez gondot fog neki okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!