Biztosítós kérdés - jogilag rendben van, ha a biztosító ezt így akarja megtéríteni?
Arról van szó, hogy beázott az egyik oldalfal, amire m2-áron kiszámoltak 8 ezer Ft-ot (komoly!), és jöttek azzal, hogy mert csak azt a falfelületet kell kifesteni, és különben is a megvett festék nagy része úgyis megmarad nekem.
Hát azért nekem kicsit furcsa ez ... mi az istent kezdjek a megmaradt festékkel, na meg elsősorban mégis hogy gondolják, hogy csak úgy belemaszatolok abba a falfelületbe és ezzel kész?
Ilyenkor nem az egész szobafestést kellene fizetniük?
Hiszen csak így áll helyre az állapot, csak így tűnik el a kár ...
Milyen eljárás az, hogy csak azt az adott falrészt fizetik? És a többivel mi lesz? Egyik helyen ilyen, a másikon meg olyan színű lesz? Mert szerintük igen.
Jogilag ez így korrekt vagy érdemes megfellebbezni?
(hiába mondja, hogy 8 ezer csak a m2-re számított festék ára, na de ehhez előtte glettelés + meg kell vennem 30 ezerért az egész vödör festéket ...)
hát olyannyira nem, hiogy ez kb 80 ezerben van nekem, és akkor 8 ezerrel akarnak szórakozni ... a végén a szoba minden fala más színű lesz.
de milyen az a laásbiztosító ? nem is hallottam még róluk
14:53
értelek, na csak gondolj bele, van X színű szoba, aminek az egyik falát festeni kell, na de az hagyján, hogy nehéz eltalálni ugyan azta színt, a probléma inkább az, hogy elég ehhez ha 1 éve festettéka szobát, és az máris fakult annyit és koszosodott annyit, hogy teljes képtelenség ugyan olyan színre lefesteni a beázott falat, még kód alapján se).
És hát mi az, hogy tegyem el a megmaradt festéket, mert abból csak a negyede fogyott el ?? És ?? Hova tegyem ? Mit tegyek vele ?
Nem tudom, de nekem ez nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!