Hogyan működik ez a támogatás?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy az aktív korúak ellátása mellett lehet tanulói jogviszonyom?
Illetve ha mellette nincs TB-m, akkor abból nekem levonják, v megadják a teljes összeget, és hogyha úgy van, akkor nekem abból külön kell fizetnem? Vagy úgymond csak a maradékot kapom meg?
2021. nov. 25. 08:39
1/4 anonim válasza:
Ha van tanulói jogviszonyod, akkor nem jár
2/4 A kérdező kommentje:
Én lehet, hogy rosszul, de úgy tudtam, hogy ellentétben a tb szoc. alapon való támogatásával, ennél lehet tanulói jogviszonyom.
De hogyha megsem, ez akk is csak a nappali tagozatos iskolarendszerű képzésre vonatkozik, én úgy tudom, vagy nem?
Tehát esti képzés mellett ezek, vagy valamelyik megigenyleheto? Erre lennék még igazából kíváncsi.
2021. nov. 25. 10:06
4/4 anonim válasza:
Nappali tagozatos tanulói jogviszonyod nem lehet, estin vagy levelezőn viszont tanulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!