Miért nem veszi sok szülő komolyan, mikor a gyerek
hatósági karanténba kerül?
Figyelt kérdés
A kettővel alattunk lakó családban a 8 éves kisfiú karanténba került, mivel a padtársa covidos lett.
Ennek ellenére ma a helyi sparban jöttek velem szembe, a gyerekkel együtt. Kérdeztem, hogy a kis srác nincs karanténban? Erre az anyuka "áhh úgy sem ellenőrzi senki, egy gyereket nem lehet bezárni".
Kérdés. Mint ahogy az is, hogy Kóbor János milyen példát mutatott a kislányának: nem oltatta be magát. Beteg lett, s ezzel a kislányát
is veszélyeztette. Nem beszélve a nevelési hatásokról.
És most a kislánya és a felesége rettegnek az életéért, mert már az intenzíven van mélyaltatásban.
2021. nov. 22. 14:41
2/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, majd kapják a vastag csekket ha nem találják őket otthon.
2021. nov. 22. 14:50
3/8 anonim válasza:
#2: 8 éves akkor se büntethető, ha lemészárolna 200 embert.
2021. nov. 22. 15:01
4/8 anonim válasza:
Mert semmi értelme a karanténosdinak. Nálunk az edzésen lett egy kovidos, edzések elmaradtak, viszont iskolába kellett menni. Így nézve teljesen feleslegesen maradtak el edzések, ha közben iskolába meg minden más helyre nyugodtan mehettek.
2021. nov. 22. 15:23
5/8 anonim válasza:
Fasza… én meg ma majdnem karantént kaptam, mert valaki a melóban beteg, akivel 5 percre össze futottam (külsős cég vagyunk, mi nem mehetünk dolgozni, de aki egy irodában ült a két kovidossal az igen)… én meg 3X beoltva, maszkban dolgozok és a háziorvos szerint 10 nap hivatalos karanténba kéne menjek….tünetmentes vagyok, gyorsteszt negatív, pcr-t hiába csináltatnék… csak az mentett meg, hogy 1 hónapja kaptam az oltást. És ennek ellenére hétfőig itthon ülök, mert van eszem.
2021. nov. 22. 16:05
6/8 anonim válasza:
Az égvilágon senki nem ellenőrzi már ebben a hullámban. Az egyén felelőssége gyakorlatilag, hogy betartja vagy sem.
A kedves szülőknek nem sok esze van, sajnálom, hogy ilyen emberek között élünk.
2021. nov. 22. 17:01
7/8 anonim válasza:
Téged az mit érdekel amúgy? Ha annyira félsz zárkózz be egy pincébe, azt gyere vissza ötven év múlva. A boltban meg úgy is maszkban kell lenni, ha elvileg olyan jó a maszk akkor mit félsz hogy elkapod….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!