Melyik szervhez fordulhatok ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Egy boltban felvágottat vettem, meg is kaptam, de valószínűleg szándékosan nem olyan cimkét ragasztottak rá, mint amilyen felvágott volt benne, hanem egy másik fajta, drágább termék cimkéjét tették rá. Magyarul megloptak.
Hová fordulhatnék ezzel? Fogyasztásvédelem, rendőrség...?
2021. nov. 14. 17:52
1/7 anonim válasza:
Ne röhögtesd ki magadat...
Rendőrség...?? :))) Mennyi a károd? 123 ft?
Miért nem vitted vissza...??? Mikor odaadta a kiszolgáló, nem nézted meg? Nem tűnt fel, hogy drágább...?
2/7 anonim válasza:
Ha parizerről lenne szó, akkor biztosra mondanám, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalomhoz. De szerintem párizsit is fogadnak.
3/7 anonim válasza:
Ilyen szintű problémékkal egyenesen MZP-hez kell fordulni, ő majd a közértet is elszámoltatja.
4/7 anonim válasza:
Ha ez komoly és nem trollkodsz.
Akkor azt mondom hogy biztos véletlen volt, én nem foglalkoznék vele!
Egy apró figyelmetlenség miatt komolyan képes lennél kirúgatni valakit?!...
6/7 Andizsuzsi válasza:
Nem hiszem, hogy szándékos volt, de ha szükségét érzed, írj be a vásárlók könyvébe.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az ENSZ biztonsági tanacshoz.
😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!