El tudtok képzelni olyat, hogy majd esetleg csak oltottak vásárolhatnak szeszesitalt és dohányterméket?
Más országokban (pl. Hollandia) már elkezdtek olyat, hogy az oltatlanok csak a létfontosságú dolgokat árusító boltokba léphetnek be, a többi üzletben kérik a védettségit. Szerintem idő kérdése, hogy Magyarországon is ez legyen.
Na de az vajon elképzelhető, hogy ezt majd esetleg leszűkítik az élvezeti cikkekre, elsősorban az alkoholra és a cigarettára? Hogyha síma boltban is vásárolod, be kell mutatnod fizetéskor a védettségit? És ez esetleg még az online rendelésre is vonatkozna.
Szklerózisom van, nem diszlexiám.
De teljesen mindegy, hogy odaírtad, hogy remélem, nem süllyednek idáig, mert eleve, az, hogy dohány és alkoholvásárlás tilalma az oltatlanoknak, meg ugye a kenyér és víz. Szóval az a gondom, hogy ilyesmi eszedbe jut.
Sok oltott-oltatlan kérdést olvastam már, de a tied az visz mindent.
Na és akkor én itt be is fejeztem, mert írtam már, hogy nem egy szám vagyok.
21: Figyu, a szám azért kell, hogy világos legyen, melyik kommentedre reagálok. És itt mindenkinek így szokás válaszolnia, ha nem vetted volna észre. Mivelhogy válasz gomb nincsen. Ha nem tetszik, nem kell idejárni, vagy legalábbis kommentelni.
Nem tudom, mit kell itt csűrni-csavarni, szerintem egyértelműen lejön a kérdésemből és a kommentjeimből, hogy nem értenék egyet, ha ilyeneket vezetnének be. Vagy te mindent így félreértelmezel a való életben is? Ha tüsszentesz, és valaki mondja, hogy "Egészségedre!", akkor te elkezded belelátni, hogy igazából azt szeretné, hogy romoljon le az egészséged? Vagy ha evéskor jó étvágyat kívánnak, akkor az neked úgy jön le, hogy igazából azt szeretnék, hogy akadjon a torkodon?
Azt meg lehet elemezni, hogy mennyire abszurd és embertelen dolgokat képzelek el, de könyörgöm, az eddig meghozott és ezután tervezett intézkedések között talán nincsenek ilyenek? Ott van Boldogkői, aki azt szeretné, ha a szállodákat és a tömegközlekedést csak oltottak használhatnák. Ez talán nem abszurd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!