Büntetendő ha az ismerősöm ilyen dolgokat hord magánál?
Figyelt kérdés
Ismerősöm viperával, pillangókéssel, boxerekkel járkál az utcán, olyan kabátja van, aminekna belső zsebében szinte minden elfér. A pillangókést egyszer szórakozásból pörgette előttem, kicsúszott a kezéből és majdnem eltalalt. Nekem nem áll szándékomban feljelenteni, de érdekel, hogy büntethető ezért esetleg?2021. nov. 9. 23:14
2/11 anonim válasza:
De még mennyire! A vipera birtoklása is tilos, de magadnál hordani közterületen a többit sem lehet.
3/11 anonim válasza:
Amit felsoroltál, az mind kkve.
Szép kis gyűjtemény. Ha a rendőr egy fokozott során megcsípi a haverod, szép kis büntije lesz. 👏👮
4/11 anonim válasza:
Büntethetik simán, de amúgy vajon miért mindig ismerős, haver, macska, kutya szomszéd az illető ha valami hasonló kérdés van?:D
5/11 anonim válasza:
#4 mert mind beszari még egy névtelen oldalon is. Igazi senkik
6/11 anonim válasza:
4
Mert te se vállalás be egy szép büntetést :D
5
Jah,de ha ő helyében lennél,akkor te se mondanál mást :D
7/11 anonim válasza:
Hát,nem Tom,de tuti hogy szépen be zsebelhet egy jó kora büntetést,plusz egy kis fokházat :D
Mivel vipera ha jól tudom civilben nem szabad hordani,de javítasok ki ha rosszul tudom :D
8/11 anonim válasza:
Fogházat nem, mert nem bcs. Ha nem értünk hozzá, ne adjunk haszontalan tanácsokat.
9/11 kovpet válasza:
A vipera és a boxer kkve, a pillangókés csak akkor, ha 8cm feletti.
A kabát legális :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!