Ha behivattak szemtanukent, muszaj megjelennem?
Figyelt kérdés
3-4 eve dolgoztam egy kisebb uzletben teljesen egyedul kiszolgaltam, kasszaztam is. Mikor tobben voltak bent lehetetlen volt egyszerre mindenkire figyelni, amit ciganyok ki is hasznaltak. Elkaptam az asszonyt amit lop, az utolso dolgot vissza adta a tobbivel elszaladtak.
Szoltam a fonoknek, utana voltunk rendorsegen jelentest tenni es ennyi volt.
Most eltelt kb 3 ev es kaptam idezest, amiben az all, decemberben szemtanukent bekell mennem a targyalasra.
En nagyon megijedtem, nem akarok sehova menni, azota alig emlekszem es nem szeretnek oda kiallni, plusz a tobbi cigany ele hogy lassanak amint ellenuk valluk.
Ki lehet ezt kerulni valahogy? Teljesen ra vagyok stresszelve, semmi kozom mar az egeszhez, banom a napot is amikor oda mentem dolgozni.
2021. nov. 9. 21:20
11/11 anonim válasza:
Hát akkor bemegy, és kér tolmácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!