A személyi igazolvány lejárata most a vírus miatt meg lett hosszabítva?
Hallottam valami ilyesmit, de nem találom már hol.
12-én jár le és utána lenne fontos számomra, mert buliba megyek ahol elkérik ugye és nehogy ez miatt ne engedjenek be. Vagy ott ezt nem nézik annyira?
Nem minden esetben, de általánosságban most érvényes az az igazolvány is ami lejárt. Külföldre nem utazhatsz vele, de egy buliban elméletileg elfogadják.
De ettől még a lehető leghamarabb meg kell csináltatnod, most van ügyfélfogadás. Bármelyik kormányablaknál megcsináltathatod az igazolványodat, keress egy olyat amit el tudsz könnyen érni és kevesebb az ügyfél - találsz hamarabb online időpontot a foglaláshoz. De sok helyen az sem fontos, a gyerekem diákigazolványához sem kellett, bementünk, kivártuk és ennyi. Személyit is meg akarta csináltatni akkor, kaptunk is hozzá a belépéskor sorszámot, csak kiderült, még túl korai lenne, elnézte a dátumot rajta.
A kocsi papírjait a szomszédos kis település kormányablakánál csináltattuk meg, mert ott volt 2 nappal későbbre is időpont szabadon, ami nálunk van kormányablak, ott meg csak 1,5 múlva lett volna.
Hívd fel telefonon a helyet ahol rendezik a bulit és kérdezz rá! A nevedet ne mondd, csak kérdezd meg, hogy a pár napja lejárt személyiddel be fognak-e engedni! Ha igen, akkor megnyugodhatsz, ha nem, akkor intézkedj, még van időd!
Értem, köszönöm. Igazából megtudnám csináltatni, csak ha jól tudom van átfutási ideje mire kiküldik.
De lehet nem reális amit mondok, mert én 14 évesen csináltattam és akkor 2 hét volt mire kiküldték, az meg pont nem lenne elég a buliíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!