Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Köztemetés kb mennyi megyeszék...

Köztemetés kb mennyi megyeszékhelyen?

Figyelt kérdés
Illetve, nem lehet kérni valamiféle méltányosságit? 15 éve felém se nézett apám, de én vagyok az egyetlen élő rokona, ezért rám fogják terhelni a köztemetést, viszont még tanulok, így nincs sok megtakarításom és diákhitelt kellesz felvennem, hogy kifizessem.
2021. nov. 1. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Temetési segélyt igényelhetsz az önkormányzatnál.valami vagyona csak volt apádnak, tehát azt a pénzt/ingóságot megkapod később.
2021. nov. 1. 15:14
 2/3 Andizsuzsi ***** válasza:
Addíg, amíg nincs jövedelmed, nem fogják rádterhelni.
2021. nov. 1. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam #2. A nő, aki kijött tájékoztatni, annyit mondott, hogy a temetés után küldenek egy csekket, maximum részletfizetést kérvényezhetek.

De az utolsó adat, amit találtam is 2014-es, akkor volt kb 100k, gondolom mostmár felment 150-200k-ra, ami azért szép.

2021. nov. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!