Legális a saját biciklimre "fenyegetést" írni lopás ellen? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Gyakran lopnak biciklit a környéken, ezért arra gondoltam, hogy felrakok egy táblát a biciklimre egy ilyen szöveggel: "A bicikliben több nyomkövető van elhelyezve, ha ellopod, megkereslek téged és a családodat, majd ******* mindegyikőtöket". (Kicsillagoztam a biztonság kedvéért, a fantáziátokra bízom, hogy mit gondoltam oda). Természetesen csak egy megfélemlítés lenne, ha tényleg ellopnák, akkor a rendőrséghez fordulnék.2021. okt. 31. 22:12
11/12 anonim válasza:
8
"fehér söpredék"
aha aha,jó van..
Megy 7-8-tól az rasszitmus
12/12 anonim válasza:
Én mondjuk szivesen látnék már egy olyan törvénymódosítást ahol a tolvajokra a vagyonvédelemre költött összegeket is ráterhelik. (Beleértve az összes zárat, lakatot, biztosítást, biztonságiőrt, riasztót).
Valaki azt ajánlotta hogy ne az utcán tartsad. Az egyébként a legtutibb. Elmész mondjuk 3km-re otthonról, gyorsan hazamész vele, lelakatolod, majd visszagyalogolsz/buszozol/taxizol. Mondjuk visszafelé elég ha hazamész, nem kell újra 2x megtenni a 3 km-t, szóval ugyanúgy 6 km-t kerékpároztál összességében. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!