Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek a tanároknak...

Szerintetek a tanároknak kötelező lesz az oltás?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 21:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19)

'18, akkor ne engem szólíts meg a hozzászólásodban! :D És úgy én bloc ne az én írásomra reagálj!'

Mivel te álltál belém a 15-ös válaszodban ezért először magadra alkalmazd a nekem szánt bölcsességet.igen,tényleg vannak itt gondok csak nem nálam..

2021. okt. 31. 08:24
 22/23 anonim ***** válasza:

21, Én még ott tartok hogy akkor a 15-ösnek (nekem) vagy a 14-esnek szántad az értelmes hozzászólásod? XD

De mivel nem ülök egész nap -oltásért epekedve - az oltópontokon, így el is köszönök.

De egyet jegyezz meg, senkire nem erőltetheted rá erőszakkal az akaratod, nem vagy te senki ahhoz, hogy mások teste, személyes, vallási vagy bármilyen meggyőződése felett rendelkezz, ráadásul csak azért mert te félsz. Bármi is történjen egy napon minden számon lesz kérve. Most pedig addig jó nevetést, meg legyintést, gondolom ez következik. De majd jusson eszedbe...

Valamint: Te akár erőszakkal is beoltatnád az "oltatlanokat", de ennyi sérti az önérzeted, ha egy noname ember, jelen estben én, "fsiszta hozzászólásozik". Komolyan nem értem. Milyen alapon vagy felháborodba, ha így gondolkozol? Érzed ugye? Egy picit félre van billenve a mérleg?! Kívánom, hogy legyél/maradj józan ebben a kényes helyzetben!

Kijelöltem a kérdést, nem látom, hogy ha bárki is írni fog. Privátot nem olvasok.

2021. okt. 31. 08:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Így is tanárhiány van. Nem hinném, elég hülyén jönne ki.
2021. nov. 2. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!