Az LMBTQ-k örökbefogadási jogát miért nem tartják a liberálisok többletjognak?
Gyereket csinálni egyelőre férfi és nő tud (nem miattunk, biológiai okok miatt).
A gyerek számára örökbefogadás esetén a természetes állapot megoldása lenne elsődleges, azaz hogy teljes és szerető családban, apa és anya között nőjön fel.
Miért kéne odaadni egy gyereket két férfinak?
"Ez konkrétan nem igaz, egy gyermeknek szüksége van anyára és apára is, erre kell törekedni, hogy ezt megkapják."
Téves, egy gyereknek anyai és apai MINTÁRA van szüksége. Egyáltalán nem biztos, hogy az anyai mintát a nőnemű szülőtől és az apai mintát a hímnemű szülőtől kapja. Saját példámból kiindulva én mindkét szülőmtől mindkétfélét kaptam.
"Egyáltalán nem biztos, hogy az anyai mintát a nőnemű szülőtől és az apai mintát a hímnemű szülőtől kapja"
Jajj...
Abban, hogy egy férfi hiába játszik anyát, attól még nem lesz az.
Ha én Orbán Viktornak érzem magam, a gyerekeim számára még nem leszek miniszterelnök.
"Mennyi az azonos nemű gyermeket molesztálók száma?"
Na, mennyi? És mennyi az ellentétes nemű? Nyilván vannak adataid, ha hivatkozol rájuk.
"Gyereket csinálni egyelőre férfi és nő tud."
Kösz, ez most jól esett heteró meddő nőként. Magyarul mivel nem tudok gyereket csinálni a férjemmel, ne is fogadjuk örökbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!