Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért kaphat büntetést?

Ezért kaphat büntetést?

Figyelt kérdés

Manikűrös vok, szoktam körmös cuccokat rendelni egy nőtől, mert eredetiek és olcsóbban adja, de számlát nem ad. Tegnap reggel viszont nem adta föl a csomagom, pedig megígérte, vissza kértem a pénzt de csak ma utalta vissza. Mások is vésznek tőle... mondtam neki ezt nem ússza meg, föl fogom jelenteni hogy nem ad számlát.

Érdemes vele foglalkozni, egyáltalán elindítanak nyomozást vagy valamit ? Milyen büntetést kapna ?

2021. okt. 26. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Nav bejelentés mehet.
2021. okt. 26. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Gratulálok, tudatosan számla nélkül vásárolsz, majd irigységből feljelentesz valakit.

Anno az ilyenek miatt vitte el az embereket a fekete Volga.

2021. okt. 26. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Reszelgeted a körmöket és közben hülyeségeket beszélsz. Te, adsz számlát minden esetben? Szemét egy alak lehetsz.
2021. okt. 26. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Eddig semmi gondod nem volt, hogy nem kaptál számlát. Most, hogy valami miatt nem tudta feladni, de a kérésedre másnap visszautalta a pénzed, miért kell megfenyegetni?

Ezentúl nem kell tőle vásárolni, hanem menj olyan helyre, aholszámlát is kapsz.

2021. okt. 26. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
*ahol számlát is kapsz.
2021. okt. 26. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ekkora egy szemét gazembert mint te ritkán lát az ember. Irigységből és rosszindulatból fel akarsz dobni valakit. Tudod mit? A legnagyobb jóindulattal is azt kívánom hogy mélyen nézzenek bele a te könyvelésedbe is az el következőkben, hátha lecsúszott véletlenül 1-2 nulla a számok végéről.
2021. nov. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!