Ha az oltatlanok orvosi ellátása fizetős lenne, többen beoltatatnák magukat? 🤔
A kötelező egészségbiztosítási járulék terhére nem fedezhetőek az extrém, illetve hivatásszerűen űzött sportok okozta balesetekhez kapcsolódó ellátások.
Ez a logika kiterjeszthető lehetne a covid oltást fel nem vevőkre is.
Hiszen "magának keresi a bajt"...
Szerintem többen, és jó ötletnek tartom.
Aki beoltatlanul covid miatt megbetegszik, az térítse meg a kezelés költségét.
Nagyon jó ötletnek tartom! Persze azt nehezebb monizorozni, hogy ki mennyire bagós, ki mennyire alkoholsita, mennyire iszik cukros löttyöket, de az elképzelés jó.
A nagy oltáspárti lelkesedésben egy két dolgot ne felejtsünk el.
Milyen oltás az ami ből két adag még 6 hónapig sem ad védettséget ?
Egyre több embertől hallom hogy eü panaszai vannak. Főként nők panaszkodnak hogy hazavágta a hormonháztartásukat.
Ez az oltás egy emberkísérlet ahol mindenki eltolta magától a felelősséget.
Ezért nem tudok azonosulni veled kérdező, pedig én be vagyok oltva.
Egy állatorvos mondta. Ha állatok között tör ki egy hasonló járvány, akkor vagy beoltják vagy leölik a teljes állományt, mert különben annyi mutáció keletkezik aminek a kezelése képtelenég.
"Milyen oltás az ami ből két adag még 6 hónapig sem ad védettséget ?"
Pl. influenza elleni oltás...
"Főként nők panaszkodnak hogy hazavágta a hormonháztartásukat."
A 70-es években született a legtöbb nő, tehát pont mostanában állna le a menstruációjuk amúgy is, a járványtól, az oltástól teljesen függetlenül is. Csak most könnyű ezt is az oltásra fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!