Kutyafuttató -alvó gyerek, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A kutyafuttatóhoz közel, ahova hordom a kutyámat beköltözött egy pár a gyerekkel (Budapest belváros). Este 8kor már megy a veszekedés, hogy takarodjanak el onnan a kutyások, mert nem tudják altatni a gyereket. Múltkor lehozott magával egy másik férfit, hogy úgy küldjék el az embereket. Megtehetik ezt? Mit lehet csinálni? Nem gondolnám, hogy ez csendháborítás lenne, és azt sem, hogy az egész kerületnek az ő gyerekéhez kellene igazodnia. Kihívhatom a rendőrséget, ha lejönnek ketten és fenyegetnek? Komolyan nem hiszem el, hogy azért mert szült egy pulyát, ő lesz a világ közepe...2021. okt. 22. 12:13
1/6 anonim 

válasza:

Igen, menjen a hivatalba ott szenvedjen. Én ovi melett lakom hívjam ki a rendőröket mert reggel 6 körül már nyekeregnek a biciklik
3/6 anonim 

válasza:

A KF. közterület, nincs joga elhajtani téged, a fenyegetés meg büntető kategória.
4/6 anonim válasza:
A futtaton nincs idointervallum megadva hogy meddig lehet ott tartozkodni? Jatszotereken van. Egyebkent nincs igazuk, ha be van tartva a nyitvatartasi szabaly es este 8 utan is ott lehet lenni.
5/6 A kérdező kommentje:
Én úgy emlékszem, hogy nincs kiírva semmi. Legalábbis 10 körül is vannak ott emberek
2021. okt. 22. 13:29
6/6 anonim 

válasza:

Meg kell kérdezni az önkorit, hogy mettől meddig használható a kutyafuttató.
Az a mérvadó, kész.
Én részben megértem a kisgyerekes szülőt, de aki a nagy falu közepére költözik, az mégis mire számít? Kb mintha a Hungáriára költöznék és hisztiznék, hogy jaj de zajos a villamos meg a teherautók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!