Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki fojthatta meg Brian Laundri...

Ki fojthatta meg Brian Laundrie-t? Ugyanúgy halt meg, mint a barátnője, akit valószinûleg ő fojtott meg.

Figyelt kérdés

#Brian Laundrie
2021. okt. 22. 06:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol olvastad, hogy megfojtották a srácot is? küldj már forrást
2021. okt. 22. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jahhh...elég gyanúsan viselkedett a srác, csak idő kérdése volt hogy meggyanúsítják. Végig gondolta a dolgot, és érezte hogy szorul a hurok, és jóképű hamvas szűzként befigyel neki kb. 20 év a feka csődörök közt. Ennek ment elébe, lelécelt, és megöngyilolta magát. Kb ennyi a sztori.
2021. okt. 22. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy bujkált az erdőbe és megmarta egy kígyó vagy megcsócsálta egy medve. De ezt a megfojtás dolgot én sehol sem olvastam
2021. okt. 22. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy hírben azt olvastam, hogy fulladás okozta a halálát (nem azt, hogy megfojtották), de a többi cikkben nem ez van. Nem tudják, hogyan halt meg.
2021. okt. 23. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Toxikológia, meg mindenféle laborvizsgálat hónapokig is eltarthat. Ha valami gyógyszer vagy kábszi miatt halt meg az kiderül. Oda nem illő külsérelmi nyom találása egy olyan testen ami sokáig volt a vadonban, eléggé esélytelen, mivel a természet és a vadállatok tették a dolgukat. A toxikológia viszont bizonyító erejű lesz mindenképp, az nem téved.
2021. okt. 23. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!