Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nektek bejon Brian Griffin szemelyisegre?
Figyelt kérdés
Akos!2018. jan. 23. 12:33
2/10 A kérdező kommentje:
Ne vicceld el!
2018. jan. 23. 12:35
3/10 anonim válasza:
Nem viccelem el. Chris Griffin nekem jobban bejön.
4/10 anonim válasza:
Nem, dilettáns sznob, álértelmiségi. Egyik kedvenc jelenetem, amikor valami okádék jazz-t hallgat valamelyik hasonszőrű barátjával és "na figyeld, ez ez a rész, ezt a cd-n nem hallani ki" vagy valami ilyesmi.
Meg kutya, na...
5/10 A kérdező kommentje:
Tehet bejonnek a pancserek?
2018. jan. 23. 12:37
6/10 anonim válasza:
álíró, mamahoteles, agyon fényezi magát és még herpesze is van amit eltitkol. Nekem inkabb American Dad jön be pasikent. 30N
7/10 anonim válasza:
Fura , de nekem tetszik a szemelyisege. Hiaba egy naplopo, lusta, senkihazi. Kedves, segitokesz, neha mond okosat is. A csaladjaert tuzbe megy.
9/10 anonim válasza:
Nekem Seth MacFarlane a lelki társam, de Brian nem jön be. A kedvencem, mikor meghal, jön helyette a másik kutya, és próbálja Stewie miatt Brian-t utánozni.
- What's going on with all these politics, huh?
- That *is* about Brian's level of political awareness.
10/10 A kérdező kommentje:
Pedig Seth MacFarlane sok gondolatat Brian-en keresztul kozvetiti.
2018. jan. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!