Youtube szerzői jog? Proart törlés? (lent)
Volt fent pár szerzői jogos videóm,és a hetekben a Proart nevű civilszervezet töröltette azokat. Rengeteg hasonló videó van de csak az enyém lett a célpont úgylátszik,na de ez mellékes. Na most én elismertem a hibámat,de nem akarom hogy emiatt a csatornám kárba vesszen a követőkkel,és a kedvenc videókkal,és a legális tartalmakkal,ezért kérvényt írtam a Proartnak amennyiben visszavonják a követelést,(hogy a csatornám minden szankciótól mentes legyen,és újra aktív legyen) én azonnal törlöm a kérdéses videókat és ha kell bemegyek az "irodájukba" ezt le papírozni. De azt mondták szó sem lehet róla. Pedig így a kérdéses videók is eltűnnének és béke lenne.
Na most olvasom másnak is meggyűlt már ezekkel a bajuk,és van aki tud ellenük tenni van aki nem. Egyáltalán kik ezek a Proartos vén csókákból álló faxomok? Mert azt látom hogy a pofa nagy,mindenféle jogszabállyal jönnek,fenyegetőznek de megegyezni képtelenség velük.
Volt már valakinek velük ügye? Mi lett a vége?
Nem értem, miért kellene egyeztetniük veled?
Ez egy jogvédő iroda, a megbízójuk érdekében cselekednek, nem a te érdekeben. A megbízójuk fizet nekik, nem te. A cél gondolom az volt, hogy a jogsértő tartalmak eltűnjenek, ezt pedig elérték. Én sem pazarolnám senki másra sem az értékes munkaidőmet, hogy elkezdjek egyezkedni valakivel, akit még csak nem is képviselek, és nem is képviselhetek. Jogosult vagy te is megbízni valakit ez ügyben, de kétlem, hogy sikert érnél el ebben.
Egyébként meg nem értem a felháborodásodat, te is tudod, ők is tudják, mindenki tudja, hogy milyen tartalmat töltöttél fel, és azt is tudtad, hogy mi lehet ennek a következménye.
A youtube felé írj kérelmeket, annak talán (bár kétlem, mivel ők pont szarnak mindenkire) lenne eredménye.
Ők az eredeti videó jogtulajdonosai(nak képviselői). Az a dolguk, hogy képviseljék a jogtulajdonos jogait. A jogtulajdonos dönti el, hogy ki és mit csinálhat az ő tartalmukkal.
A YouTube szabályzata szerint nem tölthetsz fel olyan tartalmat, amire nincs jogod. Vagy előre megszerzed a szükséges engedélyeket, vagy nem töltöd fel. Ha mégis feltöltöd úgy, hogy nincs rá engedélyed a jogtulajdonostól, akkor jogosan törlik a videódat.
Csinálj saját videókat, amiben nem használod mások videóit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!