EU roaming díjak? (Többi lent.)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy úgy tudom, hogy EU-zónán belül (EU tagországokon belül) nincsenek roaming díjak, de ez akkor is érvénye, ha egy belgiumi számot Magyarországról hívok és a telefonszám mármint a SIM kártya Magyar hálózatra van kötve?2021. okt. 15. 23:09
11/15 Koplárovics Béci válasza:
#10: #4-ben mit is írtam hülyeséget?
12/15 anonim válasza:
#10 mi hülyeség? EU-n belül helyi hívásnak kell számolni mindent ami EU-n belülre megy. Ennyi, ez a szabály.
13/15 anonim válasza:
#11 és #12, hogy értetlenkedtek és nem fogjátok fel, hogy a "belföldön" és az "EU-n belül" kifejezések nem egymás szinonimái, miközben a kérdező tévesen feltételezi, hogy azok.
Magyar SIM-mel Magyarország területéről külföldre (EU-n belülre) alaphelyzetben nem belföldi tarifával telefonálsz. Van számos tarifacsomag aminek ez a része, de az a csomag bónusza, nem törvényi szabályozás miatt kötelező elem.
14/15 anonim válasza:
#13 de, ez a szabály, ez az eu roaming szabályozás alapja.
15/15 Koplárovics Béci válasza:
"mi hülyeség? EU-n belül helyi hívásnak kell számolni mindent ami EU-n belülre megy. Ennyi, ez a szabály."
És ennek miben mond ellent az amit #4-ben leírtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!