Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beidéztek tanunak a bíróságra,...

Beidéztek tanunak a bíróságra, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Beidéztek tanunak a bíróságra keddre, viszont covid fertőzöttel élek egy háztartásban és nekem is tüneteim vannak, most vettek le mintát. Ha negatív de lázas leszek akkor mehetek? Mivel még ma is 38 fokos lázam volt, dw a covid gyorsteszt negatív lett, de amiatt szerintem mert a teszt előtt ittam illetve mostam fogat egy 10 perccel, sőt orrcseppet is használtam, mivel félretájékoztattak a tesztvétel időpontjáról
2021. okt. 15. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj oda.
2021. okt. 15. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Biz' telefonálj és beszéld meg velük. Ha nincs orvosi igazolásod a karanténkötelezettségről akkor meg fognak büntizni ha alapos indokkal nem mented ki magad.
2021. okt. 15. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
"Fontos tudnia, hogy a hatóságnak, bíróságnak joga van az Ön előállításához, illetve elővezetéséhez. Azért is kiemelt jelentőségű az a szabály, hogy a lakóhelyében bekövetkező változást három munkanapon belül az eljárást lefolytató szerv részére jelentse be, illetve jelölje meg azt a pontos címet, ahol a postai küldeményeket átveszi, mert ezáltal garantált, hogy Ön a hatóság részéről utolérhető és ténylegesen idézhető legyen."
2021. okt. 15. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Van orvosi igazolásom, illetve az iskolám is kérte maradjak otthon hq negatív akkor is
2021. okt. 15. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
De telefonon jelezted azért, ugye?
2021. okt. 15. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
ha nem jelezted akkor semmit se ér az orvosi igazolásod, bevisznek a rendőrök ha kell. Beidéztek akkor meg kell jelenni. Örülj ha nem kapsz rendbírságot
2021. okt. 15. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!