A börtönbe be lehet vonulni önként ártatlanul?
Figyelt kérdés
Úgy érzem odavaló vagyok, mert egy társadalom haszontalan tagja vagyok. Úgy érzem rászolgáltam egy büntetésre.2021. okt. 12. 08:23
3/7 anonim válasza:
A törvény nevében életfogytiglanra itéllek.
Jobb most már?
4/7 anonim válasza:
"Úgy érzem rászolgáltam egy büntetésre."
Szerintem egy dominát keress, ne börtönbe akarj menni.
5/7 anonim válasza:
Ártatlanul nem, de kövess el valamit, például törj be egy kirakatot, és mire a rendőrség kiérkezik, legyél félreérthetetlenül olyan pózban, mint aki lopást tervezett. Ezért legalább 2 évet kaphatsz, ezidő alatt szerintem megízlelheted a benti dolgokat, és eldöntheted, hogy akarod-e hosszabb távra vagy életfogytra. Végülis egész király odabent, mert ingyen kvártélyt, kosztot és orvosi ellátást kapsz. Csak mellé esetleg el kell viselni némi fizikai és szexuális erőszakot.
7/7 anonim válasza:
Nem lehetne,h szemetet szedsz minden nap par orat? Megadnek utcakat erdeklodes eseten. Nagyon hasznos dolog lenne sokunk szamara a szemetszedesed. En meg sokan hiaba dobjuk a szemetwt a kukaba,igy is vannak,akik eldobaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!