Az első oltásomat Romániában a másodikat Ausztriábankaptam es nem tudom telefonra feltolteni az applikáciot mert nem fogadja el csak a romant valaki segit?
Mindkettőt ugyan ott kell megkapni. Nem tudom ezt hogyan lehetne kivitelezni amit szeretnél. Két külön országból van igazolásod az első oltásról. Igen értem hogy kettőt kaptál, de az EU -s oltás igazolás nem egy közös rendszer hanem elfogadják egymás igazolásait. Hatalmas a különbség. Ha az osztrákok elfogadják az elsőt és valahogy beviszik maguknál a rendszerbe hogy megkaptad az elsőt valahol náluk a másodikat, akkor Osztrák EU -s igazolásod lesz, osztrák applikációt kell használnod.
Szerintem.
Ha az Osztrákok nem vették fel a rendszerbe az első oltásodat akkor vagy utólag próbálod kibulizni valamelyik országban hogy írják be a másik országét, vagy nem lesz igazolásod.
Nem volt túl jó ötlet két külön országban kérni az oltást...
Páromék járnak ugyanilyen cipőben, csak 2 országgal. Náluk annyi a specialitás, hogy az első 2 oltást Magyarországon kapták (mindkétszer Pfizert), és a 3.-at pedig Ausztriában szeretnék felvenni úgy, hogy mindkét országban fizetik a TB-t.
(Mivel osztrák, nagyon busás jövedelmük van, ezért ez egyáltalán nem kunszt nekik, havonta többezer eurót raknak félre úgy, hogy az összes műszaki cikküket a közelmúltban vadonatújra cserélték, építettek egy komplett grillt kemencével, és tetőcserére készülnek.)
Mindkét országban nem fizethetik a TB -t. Ha rájönnek szép büntit fognak kapni. Unión belül elég jó esély van rá olyan 80-90% sok milliós is lehet könnyedén. EU -n kívül nem jellemző... nem mintha a Magyar TB 8k -s havi díja megterhelő lenne Magyarországról fizetve...
MO -n TB nélkül is jár oltás.
Üdv Svájc ból mi kolbászból fonjuk a kerítést újra minden hónapban. Persze a kerítés amúgy szín aranyból ban... :D
A roman oldali megoldás:
Félhívod a 0214144425, elmondod románul, ha en veszem fel akkor magyarul is hogy mi a szitu, email csere-bere, rendszerbe berakjak a második oltasod is, újra generalod az igazolast, ott lesz 2/2 dozis, happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!