Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az első oltásomat Romániában...

Az első oltásomat Romániában a másodikat Ausztriábankaptam es nem tudom telefonra feltolteni az applikáciot mert nem fogadja el csak a romant valaki segit?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindkettőt ugyan ott kell megkapni. Nem tudom ezt hogyan lehetne kivitelezni amit szeretnél. Két külön országból van igazolásod az első oltásról. Igen értem hogy kettőt kaptál, de az EU -s oltás igazolás nem egy közös rendszer hanem elfogadják egymás igazolásait. Hatalmas a különbség. Ha az osztrákok elfogadják az elsőt és valahogy beviszik maguknál a rendszerbe hogy megkaptad az elsőt valahol náluk a másodikat, akkor Osztrák EU -s igazolásod lesz, osztrák applikációt kell használnod.

Szerintem.

Ha az Osztrákok nem vették fel a rendszerbe az első oltásodat akkor vagy utólag próbálod kibulizni valamelyik országban hogy írják be a másik országét, vagy nem lesz igazolásod.

Nem volt túl jó ötlet két külön országban kérni az oltást...

2021. okt. 1. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

Páromék járnak ugyanilyen cipőben, csak 2 országgal. Náluk annyi a specialitás, hogy az első 2 oltást Magyarországon kapták (mindkétszer Pfizert), és a 3.-at pedig Ausztriában szeretnék felvenni úgy, hogy mindkét országban fizetik a TB-t.

(Mivel osztrák, nagyon busás jövedelmük van, ezért ez egyáltalán nem kunszt nekik, havonta többezer eurót raknak félre úgy, hogy az összes műszaki cikküket a közelmúltban vadonatújra cserélték, építettek egy komplett grillt kemencével, és tetőcserére készülnek.)

2021. okt. 1. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindkét országban nem fizethetik a TB -t. Ha rájönnek szép büntit fognak kapni. Unión belül elég jó esély van rá olyan 80-90% sok milliós is lehet könnyedén. EU -n kívül nem jellemző... nem mintha a Magyar TB 8k -s havi díja megterhelő lenne Magyarországról fizetve...

MO -n TB nélkül is jár oltás.

Üdv Svájc ból mi kolbászból fonjuk a kerítést újra minden hónapban. Persze a kerítés amúgy szín aranyból ban... :D

2021. okt. 1. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

A roman oldali megoldás:

Félhívod a 0214144425, elmondod románul, ha en veszem fel akkor magyarul is hogy mi a szitu, email csere-bere, rendszerbe berakjak a második oltasod is, újra generalod az igazolast, ott lesz 2/2 dozis, happy end.

2021. okt. 8. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!