Ha nyerek a lottón és azt mágiával érem el, ezért perelhet a Szerencsejáték Zrt?Van erre jogi precedense a cégnek?
Ha nem mondom el,nem derül ki.
De ha többször nyerek, még akkor se derülne ki, csak fura lenne.
Ha mégis valahogy kiderülne hogy a szerencsét sikerült mágiával befolyásolnom, ezt miként tekintené a Szerencsejáték zrt?
Jogi szempontból érdekelne, nem ezoterikus szemszögből, ezért ide írtam ki?
Csalás miatt vizsgálnának, elég gyanús lenne, ha valaki sorozatosan nyer.
A mágia nincs benne semmilyen jogszabályban.
Pont ezért kérdeztem.
Ha többször nyerek, mondjuk nem feltűnően csinálom, hagyok pár évet a nyeremények között, még akkor is feltűnő lenne, ha már a harmadikat veszem fel.Telitalálatoról beszélek most.
Tudnék ezt kötni ahhoz hogy pl mágiát használtam?
Rengeteget olvastam a témában, Izraelben volt erre példa, olyan rabbi aki zsidó kabbalisztikus mágiát alkalmazott, majd egyszer elszámolta magát, nem tudni hogy de lebukott.90-es években volt.
Usa-ban és Belgiumban is volt erre példa, hogy nyertes nyilatkozta, hogy mágiát használt, de mivel ezt az ottani lottótársaság nem tudta bebizonyítani, megkapta a pénzét.
Az 1500-as években is volt példa arra, hogy bizonyított boszorkányság miatt elégették VIII. Henrik néhány nejét...
A többit amúgy a logikámra bíznám: mivel nem bizonyítható semmilyen módon a mágia által bevonzott szerencse valóságossága, így a Szerencsejáték Zrt. sorozatos nyerés esetén valószínű felkeresne egy interjú erejéig, megkérdeznék, hogy minek köszönhető ez a siker, te elmondanád, hogy otthon vuduztál, összenevetnétek, és ennyi :D
Ha esetleg mégis tudnál ilyen bevált módszerről, akkor oszd meg velem :D :D
Bizonyítani ezt nem lehet. Még ha videófelvétel lenne róla, hogy te macska szőrt füstölsz, miközben mormolod a nyerőszámokat, akkor sem fogadná el a bíróság, hogy csaltál, mert a hivatalos álláspont szerint varázslás, mágia nincs. Nem létezik ilyen a tudomány mai állása szerint.
Bár a vallásokat elfogadják állami szinten is😂, ezért ha sorozatosan nyersz a mágiáddal és kérdőte vonnak ezért, elég csak annyit mondanod, hogy isten segedelmével, vagy isten akaratából történtek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!