Kihívhatom a szomszédra a rendőrt csendháborítás miatt, ha nem "folyamatos" a zaj, de rendszeres?
Egyszer volt egy hülye szomszéd, az kutyaugatást hallott tőlünk, akkor is, amikor nem voltunk otthon meg akkor is, amikor a kutyákat 2 hétre másnál hagytuk, meg akkor is, amikor 4:30 kor dörömbölt az ajtónkon…
A másik lépcsőházban ugattak a blökik…. Mi falszomszédok voltunk a másik kutyással, nekünk fel se tűnt, hogy kutyájuk lett. A hülye szomszéd 3 emelettel felettünk a ház ellenkező oldalán hallotta.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a falszomszédot hallod
#22, ne mondd már meg nekem, hogy én miket hallok, itt élek 6 éve. Azóta van ez a probléma, mióta ideköltözött ez a szomszéd, azaz 1 éve! Földszinten élek, felettem lévő emeleten nem laknak, a 2. emeletre felém most költöztek be, eddig üresen állt jó ideje. A 3. emeleten is egy csendes néni lakik egyedül. Hangsúlyozom, mielőtt ideköltözött ez a lakó, semmi probléma nem volt, se én, se a többi lakó nem hallott zajongást. És amikor néha-néha nincs itt a szomszéd, akkor síri csend van.
Hidd el, nem csak ujjal mutogatunk egy ártatlan emberre.
Nem mondta, hogy mivel zajong, se nekem, se más szomszédnak aki próbált vele beszélni. Max bocsánatot kér és megígéri, hogy halkabb lesz, ami tart kb 3 napig, utána újrakezdi.
Miért, mégis mit kéne csinálni, ha nem jogi útra terelni a dolgot? Fogadjam el, hogy a saját lakásomban csak napi 4, max 5 órát aludhatok, mert egy ostoba bérlő zajong, amivel ráadásul jogszabályt és az alanyi jogaimat is sérti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!