Kihivhatom rá a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Az alattunk lévő folyamatosan fúr, farag nem lehet tőle aludni. Mindig ilyen reggel 8 körül kezdi és egész délelőtt csinálja. Mivel én éjszaka dolgozom, a héten nagyjából aludtam napi 3 órát. Voltam már lent nála és hiába kértem meg ne ilyenkor csinálja, mintha levegőbe beszélnék. Mit tud csinálni vele a rendőrség?2016. máj. 21. 09:12
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom csak éjszaka tilos zajongani. Hogy nappal fúr, azzal nem tudom mit kezd a rendőrség. Talán semmit.
2/7 anonim válasza:
Megértem a gondod, de akkor mikor kellene csinálnia?
3/7 A kérdező kommentje:
2# Mondjuk délután fúrnia..
2016. máj. 21. 09:50
4/7 anonim válasza:
És az a diák, akkor délután tanulna, akkor szólhat ugyanezért? Vagy az az anyuka, aki délután lefekteti a gyerekét aludni? Vagy aki hajnalban kezdi a munkát, és kora délután ér haza, hogyan pihenne?
Egyszerűen nincs jó időpont.
5/7 anonim válasza:
Időpont lényegtelen. Attól függ indokolt-e a zajkeltés.
Ha a lakásban végez felújítást, akkor nyilván az. De pl berendezett ott egy műhelyt, amiben barkácsol magának folyamatosan, akkor nem (arról nem is beszélve, hogy utóbbi esetben nem rendeltetésszerűen használja az ingatlant).
7/7 kovpet válasza:
Mi szerepel a házirendben? Ha aszerint jár el, akkor nincs mit tenni. Ha nem, akkor felszólítod és ha nem áll le, akkor hívod a yardot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!