Mit tehetnék az ellen ha a barátnőmnek elvettek a jogosítványát mert azt mondják drogozik?
Kicsit érthetetlen ez a sztori, az orvos nem hatóság, hogy bevonhassa a jogsit.
Ki vonta be hivatalosan? Valamiféle szakértői bizottság? A bíróság? És milyen bizonyítékok alapján, ha a drogteszt negatív?
Nem lehet, hogy a felírt gyógyszerek okán nem vezethet? (Vannak olyan gyógyszerek, amik mellett valóban nem lehet vezetni)
Azt viszont, hogy tényleg kell-e neki szedni, mi nem fogjuk tudni eldönteni.
Az orvos bevonta a jogosítványát?Azt nem rendőr/hatóság szokta?Úgy hogy nincs is pozitív eredmény?
Itt valami zavar van a történetben,ilyen nem lehetséges
Ezaz,de mondja is hogy nincs pozitív drogteszt akkor meg mi alapján vennék el a jogosítványt?Az orvos annyira utálja pont őt hogy papírokat hamisít amivel az állását kockáztatja csak azért hogy elvegyék a jogsoítványát?
Ha így lenne akkor ezt miért hagytátok,miért nem kértetek másik tesztet?
Kamugéza beindult.
Kérődző:
Szerintem te be nagyon durván voltál rőzsézve, és haluztad azt a történetet, amit most ide potyogtatsz.
Ez lesz itt a kulcsmondat..:
Volt 1 este amikor annyira sokat ittunk hogy ő berosszult ezért ki kellett hívni a mentőket.
A hölgy - nagy valószínűséggel - kapott egy görcsrohamot a rengeteg alkoholtól, (pl. epilepszia), és hogy megakadályozzák a további bajt, felírtak neki gyógyszert. Ami mellett nem lehet/szabad vezetni.
Aztán bevonták a jogsit. Hogy ez utóbbinak mi a hivatalos menete, azt nem tudom, az orvos biztosan nem vonta, be, max. leadta a jelzést.
Az, hogy a hölgy nem drogozik (teszt is negatív lett), még nem jelenti azt, hogy az esetleges alkoholproblémák (illetve azok szövődményei, kezelése/gyógyszerezése) okán ne vonják be a jogosítványt.
Folytatom. Van olyan készítmény -lítium a neve, nálunk Haloperidol néven fut -, aminek a szintjét (megfelelő beállítását) folyamatos vérvétellel ellenőrzik. Lítiumom pszichotikus eseményeknél adnak (hogy elkezdjen feltisztulni a beteg, mániás-depressziónál, skizofréniánál, illetve alkoholelvonásos tüneteknél. Hogy ezek közül akkor, amikor bevitték mentővel, melyik probléma állt fent, az passz.
Kérdező, itt a legkisebb gond az, hogy elvették a jogsit. Itt sajnos nagyobb a baj...
Sima, hétvégi beb*szós buli után nem vesznek el jogosítványt. Ha ez így lenne, a fél országnak nem lenne jogsija.
Üdv!
Szerintem sem kerek a történet. Vagy a kérdezőnek a megfogalmazásával és a dolgok utáni értelmezésével van a baj, vagy Ő maga sem tudja, esetleg több sebből is hazudik itt a fórumon.
Én egyébként javarészt a 6-os válaszoló kommentjét osztom. Azon lehetne és kellene elgondolkodni egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!