Lejárt egy életbiztosítás,melynek kedvezményezettje a lányom.Biztosított az apa volt,én a szerződő meg a fizető. Közben elváltunk. A lány nem tudja felvenni a lejárati összeget mert kell az apa nyilatkozata,hogy él. Nem segít. Ötlet a megoldásra?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 20:39
2/16 anonim válasza:
Biztosító tuti tudja, hogy mi ilyenkor a teendő. Őket megkerdeztetek?
Kozhiteles nyilvántartasbol ők le tudják kérni a biztositott adatait, ahol látható, hogy nem elhunyt.
3/16 anonim válasza:
jó apát választottál, aki nem segít a saját lányának...
4/16 anonim válasza:
Hú tényleg a nő a hibás amiért a pasi egy seggfej. A lány valószînűleg felnőtt, azert ennyi idő alatt rengeteget változik egy ember
5/16 anonim válasza:
egy normális ember nem tudd annyit változni hogy a saját lányát szivassa szándékosan
6/16 anonim válasza:
A lányod tartja a kapcsolatot az apjával? Szokta látogatni? Ha igen, akkor egyszerű a megoldás. A lányod meglátogatja az apját, viszi magával a biztosítási ügyintézőt is (akiről persze az apja nem tud előre), az ügyintéző látja, hogy az apa él, és a lány felveheti a pénzt.
7/16 anonim válasza:
A gyakorin mindenkinek cserélődik a személyisége pár évente és ez normális.
Amúgy annyi történt hogy egy alfa férfit választott és annak szült, az márcsak ilyen hogy csinálni kölyköt imád de nevelni gondoskodni nem.
8/16 anonim válasza:
Valószínűleg alá kell írni papírokat, nem elég, ha látják, hogy él.
Kérdező, én megkeresném a Szelíd Motorosokat, hátha nekik sikerül aláíratni :)
9/16 anonim válasza:
Most lehet hogy hülye vagyok, de a kedvezményezett nem csak a biztosított halála esetén kapja meg a pénzt?
10/16 anonim válasza:
Mi az, hogy lejár az életbiztosítás? 😅 Abból mióta jár vissza pénz? Halál esetén persze igen, de nálatok mindenki él és virul. Szóval én sem vágom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!