Ha megszegem a szerződést egy Angliában tartózkodó céggel, annak mi lehet a következménye?
VPS szervert fizettem 1 hónapra, de nem vagyok elégedett a működésével. Nem működik rendesen meg ilyenek. Viszont 1 éves szerződést kötöttem velük, hogy minden hónapban fizetek érte 13 Fontot. PayPal-on keresztül fizettem.
Ha PayPal esetet nyitok a cég ellen, akkor van rá esély, hogy visszakapjam a pénzemet? Mert szolgáltatást fizettem ki, nem fizikai terméket.
És hogyan oldjam meg, hogy a PayPal számlámból ne fizesse ki automatikusan a számlát, amit a rendszer küld majd?
Próbáltam már a cégnek írni több alkalommal, de nem hajlandóak visszaadni a pénzemet és megszüntetni a szolgáltatást az 1 év lejárta előtt.
Itt a fejlemény, hogy mik történtek azóta az esettel kapcsolatban. 2 alkalommal fizettem a vállalatnak és PayPal esetet nyitottam a tranzakciókra, hogy visszakapjam a pénzemet. Az egyiket megnyertem, de a másikat elvesztettem. És tudtam törölni az automatikus fizetéseket és több alkalommal nem fizetek a vállalatnak.
Meg írok a PayPal-nak, hogy megváltoztatnák-e az eset eredményét, amit elvesztettem. Mert már a control panel-be se tudok bejelentkezni a vállalat weblapján, ahol nyújtották nekem a szolgáltatást. Biztosan azért rakták inaktívra az accountomat ott, mert PayPal esetet nyitottam hogy visszakapjam a pénzemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!