Januárban volt ittas vezetéssel járó biciklis gázolásom helyszínen jogsit el vették 0,76 volt vérvétel után 1.6 volt. Nem volt még semmi ügyem vád súlyos testisértés ittas vezetés mire számítsak? Maradandó sérülést nem okoztam 1,5 éves jogsim volt
"Sajnos igen ez már meg történt nem tudom saját magam sem hogyan és miért"
Ha leitattak tudtod nélkül, az más ügy.
Ne aggódj kérdező ez semmi.
Én 2 éve szilveszterkor úgy berúgtam, hogy csak arra emlékeztem, hogy kimentem az utcára szívni friss levegőt, majd rátámaszkodtam a kocsimra, utána sötétség és mikor magamhoz tértem már egy mentőautóban ébredtem ami épp az M3 autópálya egyik pihenőjéből hozott le. Elmondásuk szerint össze volt hányva az egész kocsi és neki voltam dőlve a kormánynak. Mikor kijózanodtam hosszú tárgyalások sora következett. Végül örök jogsi bevonás + 300 ezer forintos bírság.
Mai napig nem értem, hogy nem okoztam balesetet mikor annyira kész voltam, hogy nem is emlékeztem arra, hogy én beülök a kocsiba és elindulok.
De én arra is gondoltam, hogy valaki más vezetetett, majd utána engem átraktak vezető ülésbe és ott hagytak. De a rendőrök nem kerestek bizonyítékot, elég volt annyi amennyit láttak.
13/14 anonim Hát nem semmi komoly baleset volt akkor sajnos neked is ez az M3 as story. Sajnálom azért ahogy látom vagyunk egy páran hasonló cipőben.
Kíváncsi vagyok nekem is mi lesz ennek a vége bár már lassan biztos lesz valami, 8 hónap azóta el telt most már át ügyézségről jött papírom bíróságon van az ügyem remélem hamarosan vége és kiderul mit kapok érte
Senki nem mondta hogy nem emlékszem, nem azt írtam hogy eszmélet vesztésem volt, vagy emlékezet kihagyásom lenne. Részegnek sem mondanám magam, ittam akkor és úgy vezettem.
Mint ahogy írtam is már korábban olyan emberektől várok választ akiknek volt ilyen vagy hasonló ügyük, mivel kíváncsi vagyok hogy mit is várhatok.tudom igen hiba volt elítél mindenki ami jogos is csak nem én vagyok az egyedüli és sajnos nem is az utolsó szóval lehet kövezni ítélkezni de azt hiszem ez majd a bíróság dolga lesz köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!