Szerintetek az oltást azért teszik kötelezővé , mert akarják irtani a népet?
@14:37
Dehogy is, még jó hogy nem, mert akkor már rég össze omlott volna az egész társadalom. :)
Dehogyis. Nem hülyék, ha sorban mindenki meghalna 1-2 év után, gyanús lenne.
A világ legnagyobb problémája a túlnépesedés. Ez a megoldás.
Lehet hogy nem 10 év, lehet csak 5.
Az is lehet hogy hosszútávon megrövidíti az átlag életkort.
#22 Komolyan?🤣🤣🤣🤣
És ezt már közölted az oltóanyaggal is? Hogy 10 év után lépjenek reakcióba a szervezettel, addig meg csak úgy legyenek?😅
25:pedig kár nevetni. Mit gondolsz, miért van ennyi allergiás, és meddő pont abból a korosztàlyból, akik szàmàra a védőoltást kötelezővé tették? Véletlen egybeesés, biztos.
Egy 6-9 hónap alatt kifejlesztett védő oltàs szerinted fain módon le van tesztelve, ugye? Mert értesz hozzá, mi a tesztelés metódusa. A hosszútávú hatàsokról is nyelven tudsz. Ismered a vilàgjàrvàny fogalmát is. Biztos. 0.04%az vilàgjàrvàny? Akkor tudod.
Na, írja egy proli epidemiológus:
Az Európai Tanács Parlamenti Közgyűlése 2021.januàr 27-i Hatàrozata
7.31.:Az oltàs nem kötelező. Kikényszeríteni nem lehet.
3.2.: Nem lehet hàtrànya, aki nem oltatja magàt. Az igazolvány feladata a nyomonkövetés.
.........
Én oltatlan vagyok, mivel kiàlltam itthon ezt a nagy veszélyes kórt. A 74 éves Anyummal. Senki nem jött ki. Élünk
10 év múlva, jajj... :-D
Basszus, annak ellenére növekszik az átlagéletkor, hogy rengetegen dohányoznak, sok az elhízott, az emberek többségének az életmódja egészségügyi szempontból igencsak problémás, és még a drogosokkal meg alkoholistákkal is akad probléma. Hagyjuk már békén a kötelező (és opcionális) védőoltásokat. :-D
Folyt.Sajàt pénzen kellett ellenanyag-tesztet csinàltatnom. Bàr 23 éve TB-biztosított vagyok. Az alap védettségi érték 50 U/ml. Nekem 1332 most. Oltassam magam. Minek? Ti oltottak, úgyanúgy fertőztök.olyan irtó jó az oltàs, hogy kell 3.is.Szerintem ez kimagyaràzott kudarc. Aki nem kapta el, annak jó az immunredszere. Azért nem kapta el. Oltatlan nem egyenlő a fertőzött, beteg, terjesztővel. Jàrvànyügyi tényeket írtam.
Nem kéne öltött/oltatlan nak is látni egymás. Így is megosztott nemzetté vàltunk. Emberség és gondolkodás lenne jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!