Ez csalásnak számít? Ezért én rendőrségtől tényleg kapnék?
Figyelt kérdés
2nappal ezelőtt hirdettem egy tv valaki keletkezett is de olyan furcsán írt magyarul emailben pedig angolul írt folyamatosan utánna pedig uangoutok hol angolul hol magyarul írt és kérte hogy amennyiert én ezt eladomnazon belül egy linken keresztül utálják neki 30.000Ft azért hogy kijöjjön valami ügynök vagy valaki kijöjjön és elvigye és voltam bent a bankban a kártyám miatt és úgy tettek hogy ne foglalkozzak ezzel hogy ez csalas mert USD kérte a 30.000ft utalást és megfenyegetett hogy a rendőrség le fog ültetni mert befejezetlen a tranzakció de viszont a takarekba azt mondták hogy ilyen nem létezik hogy ne foglalkozzak vele de mikor kértem bankszámla számot míg eltiltásra került a kártyám hogy oda utálják nem írt semmit és azóta hívogat meg még mondja hogy készpénzzel bigvvalami oldalról is tudok úgy fizetni meg átutalással de a takarekba azt mondták hogy ilyen nem létezik hogy rendőrségre megy ezzel de azt mondja a nő hogy menjek én a rendőrségre és majd ott bíróságra és elrendezzuk meg hasonló ez penzcsalasnak számít? Mit tehetnék esetleg mert a bankban azt mondták hogy blokkoljam az üzeneteit2021. aug. 24. 11:44
1/10 anonim válasza:
Ha legközelebb hív, mondd neki hogy feljelentetted a rendőrségen. ÉS blokkold a számát, ne vedd fel többet a telefont. Valami csaló lehet, aki rájött, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban és akár ki is tud tőled csalni valamennyi pénzt.
2/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy kapnál egy nagy fülest, hátha utána összeszeded magad és értelmesen el tudod mondani, mi történt.
3/10 anonim válasza:
Azt írtad, furán írt magyarul, te vagy az az ember? Mert te is elég furán írsz magyarul.. .felét nem is értettem, hogy mit akarsz mondani vagy mi történt pontosan. De annyit tudok tanácsolni mint az első válaszoló.
4/10 anonim válasza:
Bocs, de elég nehéz kihámozni a mondanivalód lényegét. Csalásnak minősül - a fenyegető részéről, kismillió ilyen van. Tiltsd le, ne foglalkozz vele, valószínűleg egyébként külföldi csaló.
5/10 anonim válasza:
Nevettem pár percig miután sikerült elolvasni :)
7/10 anonim válasza:
Szerinted te nem írsz furcsán magyarul? Központozás nélkül katyvasz, amit írsz. Nem hülyeségből tálálták ki a vesszőt és pontot.
8/10 IV. KecskeShajt válasza:
Én nem érteni magyar beszéd
10/10 anonim válasza:
Te furcsábban írsz magyarul mint az az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!