Mivel büntet a nav ha kiderül hogy több napon keresztül bejelentés nélkül dolgoztam, de én úgy tudtam hogy napi bejelentéssel vagyok?
Még nem kellett bevallanom éve s adóbevallásnál ez számít?
A főnököm azt mondta így egyeztünk meg, de ez nem igaz!
Van bármilyen munkaszerződésed?
Konkrétan milyen idötartamról van szó?
Akkor ez olyan mintha nem is létezne
Meddig akarsz még itt dolgozni?
Feljelentheted de nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét hogy valóban ott dolgozol
Szóval mindkét részről megy a bünti
Szerintem hagyd ott és hagyd a feljelentést is mivel te is megütheted a bokád inkább facebookon vagy valahol véleményezz hogy más ne járjon pórul
Jelenléti ívet írtál alá?
Ellenőrizted valamilyen módon magad is, hogy bejelentett? (Ügyfélkapu, ebev)
Ha ennyire érdekelt, és bántott hónapokon át, saját magad is már le ellenőrizhetted volna meg szóvá tehetted volna korabban 😃
Amúgy igen, nehezen bizonyítható így utólag, ami annyira nem a te bajod
A bejelentés a foglalkozató közelessége és feladata, nem a tiéd. Ha fekete foglalkoztatáson kapják a vállalkozást, az ő sara nem a tied. Ne szólj sehova. Megkaptad a fizetést korrekten,abba oké volt, ennyi. Tekintsd úgy hogy kaptál kis plusz pénzt így azt slussz. Senkit se fog érdekelni.
Max ha ennyire zavar a bejelentés nélküli foglalkoztatás akkor innentől ne ehhez menj dolgozni hanem máshova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!