Szerintetek milyen állatok tartását kéne tiltani?
Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen veszélyes állatokat, mint a kígyó, skorpió, pók stb. nem szabadna engedni, mert elszökhet, vagy a gazda elengedheti.2021. aug. 15. 20:56
2/11 anonim 

válasza:

A legtöbb kígyó nem mérges, a háziállatkereskedelemben vásárolható pókok és skorpiók csípése pedig kb. egy méh csípésével egyenlő, ráadásul nálunk nem élik túl a telet, ha elszabadulnak.
3/11 anonim 

válasza:

kutya.
ha nem kertes házban van tartva, akkor 10 kiló/kutya felett bírság, plusz állat elkobzás.
mert szerintem állatkínzás egy német juhászt vagy pitt bullt panelban tartani.
amiket te írsz az a vicc kategória.
azok terráriumban vannak.
nem sok vizet zavarnak.
4/11 anonim 

válasza:

a fideszes politikusok,aktivisták tartását kell megtiltani.
5/11 molnarmarcell21 

válasza:

Mindet.
Csak annak lehessen, akinek szüksége van rá, mert munkaeszköz vagy egészségügyi célból.
6/11 anonim 

válasza:

Az adófizetők pénzéből tartott tolvaj politikus nevű állatok tartását kell betiltani, ez nagy valószinüséggel a fidesz leváltásával létre is jön. :)))
7/11 anonim 

válasza:

Semmilyet. Ne tiltogassunk már ilyeneket is.
8/11 anonim 

válasza:

Én legszívesebben a légy, szúnyog, darázs, hangya, molylepke és társait tiltanám be...
9/11 anonim 

válasza:

8. A darazsak ragadozók, megeszik az idegesítő rovarokat vagy a lárváikat, így pl. a legyeket. A sok hülye viszont irtja őket és akkor csodálkoznak, hogy légy meg szúnyog invázió van.
Értem azt, hogy ijesztő egy darázs, de nem fog minden ok nélkül megtámadni.
10/11 anonim 

válasza:

A listás parlamenti képviselők fajtáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!