Értelmi fogyatékos lettem a sok beszívott károsanyagtól, amit az autók bocsátanak ki. Kihez fordulhatok kártérítésért?
Oké, szóval te komolyan elhiszed, hogy Magyarországon ma így működik a dolog, hogy be lehet perelni a teljes autós társadalmat. Akkor szimplán hülye vagy.
#32: Ennyire ne legyél ostoba. Igen beperelheted, de ahogy írtam #31-ben, nem az autós társadalmat, mert olyan nincs, nem tudod definiálni. Ki és milyen mértékben károsított meg téged. Hanem az autógyárakat. De mindegy is, mert ismeretlen tettes ellen tehetnél feljelentést úgyis, amikor pedig sikerült megállapítani ki a hibás, akkor azt vennék elő.
Egyéb kérdés?
De én azt szeretném, hogy az autósoknak kelljen fizetniük, ne az autógyáraknak. Nem az autógyárak tehetnek arról, hogy a gonosz autósok megbetegítenek engem.
Igen, ez a kérdésem, hogy miért nem kérhetek kártérítést azoktól, akik kárt okoznak nekem szándékosan. Miért az elnyomókat támogatja az állam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!