Értelmi fogyatékos lettem a sok beszívott károsanyagtól, amit az autók bocsátanak ki. Kihez fordulhatok kártérítésért?
Tehát annak ellenére, hogy a bíró autóval jár, elítélték a VW-t (és még másokat is). Tehát továbbra is áll a dolog, meg kellene tenned a feljelentést és ha jogos a vád, akkor nyerhetsz.
Következő kifogás?
Most mondom, hogy nem ítéltek el jelentős személyt a Volkswagennél, és még pénzt is alig kellett fizetniük. Nézd meg a Volkswagen nyereségét, és majd utána mondjad, hogy nagy összegre lettek büntetve.
#26: megnéztem akkor is, lehet szépíteni, meg mellédumálni, nem egy ítélet született, amiben elítélték az autógyárakat, szóval ez csak kifogás. Meg lehet nézni összesen mennyibe kerültek ezek a perek.
Ezért kértem, mi a következő, amivel a tehetetlenségedet mentegeted, azt is meg lehetne cáfolni
"Ezért kértem, mi a következő, amivel a tehetetlenségedet mentegeted, azt is meg lehetne cáfolni"
Szerinted ha én feljelentést teszek, és ügyvédet fizetek, és ha (netalántán valami egészen furcsa oknál fogva) bírósági ügy is lesz belőle, akkor kapok kártérítést tőletek, autósoktól?
Elég jó kifogás, vagy mást is szeretnél még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!