Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Házasságban élünk de semmit...

Házasságban élünk de semmit nem tudok a pénzügyeinkről (zsarolás, manipulálás), mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
30 éve házasságban élek. A férjem több vállakozást vezet, egyikben én is ott dolgozom de sajnos mint "alkalmazott". Ki van fizetve a havi bérem de ő veszi fel a bevételeket. Egész életünkben titkolta a pénzügyeket. Elképzelésem sincs hogy mennyi megtakarításunk(?) van. Mindig kérnem kellett tőle pénzt ha úgy volt hogy vennék valamit mondjuk a konyhába vagy bármi. Most viszont elegem lett. Nem érzem magam szabadnak, nincsenek saját döntéseim, a hatalma alatt tart és nem tudok elmenni, mert nincs hova vagy kihez és a havi 200 ezer forintos fizetésből amit ad a munkámért nem igazán tudok akár egy lakást is venni. Ő folyamatosan költi a milliókat de nekem nem mondja el vagy teszi szabaddá hogy esetleg én is vegyek ki belőle. Mit tudok tenni??? Egy drasztikusan nárcisztikus emberről beszélek amire nemrég nyitották fel a szemem. Menekülni akarok tőle mert nem bírom tovább!! Mik a jogaim? Hogyan tudnám bizonyítani vagy nem tudom hozzájutni ehhez a pénzhez akár jogi úton? Hiszen házasságban élünk, fele jár nekem is, nem így van? Segítsetek könyörgöm!!
2021. aug. 14. 00:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bátorítást és a segítséget! Rajta vagyok az ügyön. Köszönöm mindenkinek!:)
2021. aug. 16. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!