Hogy lehet engedélyt szerezni hogy legálisan másszak fel magas épületekre, mint ő?
Én is fotózok hobbiból, de nem akarok rendőrségi ügyet, ezért csak a földön, de szivesen felmásznék magasabb helyekre is
Ja... ez a fickó egy beképzelt pesti pojáca.
A többi fotóst simán lenézi.
Mármint nem a kérdező, hanem a kép készítője.
Neki bejött az élet és páváskodik (volt vele egy interjú, amiben - ahogy emlékszem, már évekkel ezelőtt botlottam bele - azt mondja kb.: "az átlagos fotósokkal Dunát lehetne rekeszteni", ezért fotózik felülről).
Hát, aki a többi, hozzá hasonló érdeklődésűekről így beszél, ne haragudj...
Beképzelt fickó, egy időben nézegettem a képeit, de voltaképpen érdekes, hogy megkérdezi: "Ki látott már ilyet?" stb. kérdések.
Ezzel akarja megmutatni, hogy bizony földi halandó nem próbálhat ki ilyeneket. Narcisztikus pesti ficsúr! Nem egy-nem kettő ilyen van sajnos.
Van pl. a SzerTár, meg más csatornák is, ott is hivalkodva kiírja, hogy "Ezt nem ajánljuk, hogy otthon kipróbálja!"
???
Ki a fene akarja otthon kipróbálni? Tehát ezek a hencegő kijelentések is undorítóak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!