Ha a tanárom (szakközép) facebookon LMBTQ-támogató profilképet tesz ki, tényleg feljelenthetik az osztálytársaim?
Van egy tanárunk, szerintem ő maga is homokos, de ez nem biztos, eléggé titkolja a magánéletét. Viszont most kirakott egy szivárványos profilképet és kb. mindenki ismerőse az osztályunkból. Az osztály-chatben páran elkezdték, hogy fel kéne jelenteni, mert propagálja a homoszexualitást úgy, hogy tisztában van azzal, hogy a diákjai 18 alattiak.
17 évesek vagyunk, lehet egyáltalán 18 alatt feljelentést tenni?

"Én a múltkor a strandon egy négerekről szóló könyvet olvastam, és már attól elkezdtem barnulni!!"
Az semmi!
Én a múltkor EDDA koncertről mentem hazafelé és az út során négy ufóval kellett megverekednem.

Miért jelentenék fel? :'D A magánélete az nem tartozik senkire, lehet, hogy el is felejtette, hogy a diákok az ismerősei közt vannak
Az én ofőm is beállított ilyet, most lesz 10-es az osztály, de senkit sem érdekel (bár lehet, hogy azért, mert fixen hetero, csak amolyan support volt a profilkép)
Az egyik nő tanáromnak egyébként felesége van, az sem zavar senkit 🤷

Egyébként a "nő tanárom" kifejezést úgy használjuk, hogy "tanárnőm". ;) Csak kis figyelem felkeltés.
Egyébként minden amit mondtál igaz.

26
25-ös vagyok
Köszönöm, hogy kijavítottál, néha nem jutnak eszembe a szavak 😅 (főleg, ha sokadjára írok át valamit)

Ismerem azt az érzést amikor vagy huszadjára újra írsz valamit és a végé tele van hibákkal emiatt. :)

Javítás: végén
[I hate my keyboard]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!