Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a tanárom (szakközép)...

Ha a tanárom (szakközép) facebookon LMBTQ-támogató profilképet tesz ki, tényleg feljelenthetik az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Van egy tanárunk, szerintem ő maga is homokos, de ez nem biztos, eléggé titkolja a magánéletét. Viszont most kirakott egy szivárványos profilképet és kb. mindenki ismerőse az osztályunkból. Az osztály-chatben páran elkezdték, hogy fel kéne jelenteni, mert propagálja a homoszexualitást úgy, hogy tisztában van azzal, hogy a diákjai 18 alattiak.

17 évesek vagyunk, lehet egyáltalán 18 alatt feljelentést tenni?

2021. aug. 8. 19:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Csak ne nézzetek hosszan a szemébe, mert ti is "olyanok" Lesztek!4!! Én a múltkor a strandon egy négerekről szóló könyvet olvastam, és már attól elkezdtem barnulni!!! Veszélyesek ezek a kisebbségek na!!4!!;
2021. aug. 9. 08:14
 22/32 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenért senki sem kerülhetne bajba. Elvégre se nektek sem az iskolának semmi köze ahhoz, hogy valaki szivárványos profilképet használ. Vagy a témában oszt meg dolgokat.
2021. aug. 9. 09:28
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"Én a múltkor a strandon egy négerekről szóló könyvet olvastam, és már attól elkezdtem barnulni!!"

Az semmi!

Én a múltkor EDDA koncertről mentem hazafelé és az út során négy ufóval kellett megverekednem.

2021. aug. 9. 09:44
 24/32 anonim ***** válasza:
13%
17 ne magadból indulj ki gyökér...
2021. aug. 9. 11:18
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Miért jelentenék fel? :'D A magánélete az nem tartozik senkire, lehet, hogy el is felejtette, hogy a diákok az ismerősei közt vannak

Az én ofőm is beállított ilyet, most lesz 10-es az osztály, de senkit sem érdekel (bár lehet, hogy azért, mert fixen hetero, csak amolyan support volt a profilkép)

Az egyik nő tanáromnak egyébként felesége van, az sem zavar senkit 🤷

2021. aug. 10. 19:44
 26/32 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként a "nő tanárom" kifejezést úgy használjuk, hogy "tanárnőm". ;) Csak kis figyelem felkeltés.

Egyébként minden amit mondtál igaz.

2021. aug. 10. 19:48
 27/32 anonim ***** válasza:
57%

26

25-ös vagyok

Köszönöm, hogy kijavítottál, néha nem jutnak eszembe a szavak 😅 (főleg, ha sokadjára írok át valamit)

2021. aug. 10. 19:52
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

Ismerem azt az érzést amikor vagy huszadjára újra írsz valamit és a végé tele van hibákkal emiatt. :)

2021. aug. 10. 19:54
 29/32 anonim ***** válasza:
90%

Javítás: végén

[I hate my keyboard]

2021. aug. 10. 19:54
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólhatsz és nem jelentheted fel mert ez magánügy, neked pedig nem kötelező a facebook profilját bámulnod.
2021. aug. 13. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!