Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a tanárom (szakközép)...

Ha a tanárom (szakközép) facebookon LMBTQ-támogató profilképet tesz ki, tényleg feljelenthetik az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Van egy tanárunk, szerintem ő maga is homokos, de ez nem biztos, eléggé titkolja a magánéletét. Viszont most kirakott egy szivárványos profilképet és kb. mindenki ismerőse az osztályunkból. Az osztály-chatben páran elkezdték, hogy fel kéne jelenteni, mert propagálja a homoszexualitást úgy, hogy tisztában van azzal, hogy a diákjai 18 alattiak.

17 évesek vagyunk, lehet egyáltalán 18 alatt feljelentést tenni?

2021. aug. 8. 19:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
14%

Én szülőként biztos,hogy szóvá tenném neki.

Semmiképpen nem mennék először az igazgatóhoz, csak jelezném neki,hogy ezt nem kellene.

Ha nem segítene, akkor mennék feljebb.

2021. aug. 8. 19:40
 2/32 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjuk már a buz.kat békén, a Pegazussal kellene foglalkozni.
2021. aug. 8. 19:41
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
A saját facebook üzenőfalára jó formán azt tesz ki, amit akar!
2021. aug. 8. 19:41
 4/32 anonim ***** válasza:
83%
Végre szünet volt az LMBTQR fronton, miért kellett már megint elkezdeni?
2021. aug. 8. 19:42
 5/32 anonim ***** válasza:
16%

Kedves3!

Megosztogatni dolgokat, valóban azt osztasz meg, amit akarsz, de vannak következményei.

Ahol én dolgozom, rúgtak már ki embert ezért.(kommentelés és bizonyos tartalmak megosztásáért). Többszöri figyelmeztetésre sem hagyta abba, utána kirúgták.

Azért, ilyenekre figyelni kellene a feltűnő politikai megnyilvánulásokra, amit a kérdező oktatója tett, az pedig eléggé nyílt politikai állásfoglalás.

2021. aug. 8. 19:46
 6/32 anonim ***** válasza:
10%
Természetesen fel.
2021. aug. 8. 19:50
 7/32 A kérdező kommentje:
Szerintem nem politikai okokból tette ki, hanem mert ő is homokos. Nem biztos, de régóta pletykálják róla.
2021. aug. 8. 19:50
 8/32 anonim ***** válasza:
90%
Tisztára, mint a korai Kádár rendszer. Na meg Rákosi elvtárs örült volna az ilyen fiataloknak.
2021. aug. 8. 19:52
 9/32 anonim ***** válasza:
10%

"

A saját facebook üzenőfalára jó formán azt tesz ki, amit akar!"

Náci képeket is? Hetero zászlósat is?

2021. aug. 8. 19:56
 10/32 anonim ***** válasza:
10%
Erről van szó. Amíg én nem tehetek ki horogkeresztet, addig ő se tehessen szivárványos szarokat. Én is feljelenteném az ilyet.
2021. aug. 8. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!