Mit tehetek a zaklatás ellen?
A párommal 2 évig voltunk együtt, ő 33, én 18 vagyok (jó tudom kiakasztó korkülönbség stb. de nem ez a lényeg). Két hónapja hogy szakítottam vele, meg is beszéltem vele többször hogy miért döntöttem így.
Ami ez után következet maga a káosz. Először minden nap azzal zaklatott hogy beszéljük meg, mert hogy nem érti miért van ez, pedig tisztán érthetően elmondtam 50-szer hogy nem akarok vele együtt lenni és már nem szeretem. Állandóan hívogatott, bőgött, rám írt százszor egy nap, ide jött a ház elé hogy jöjjek ki.
Egy hét után nálam betelt a pohár, megszakítottam vele minden kapcsolatot, Fb.-ról letiltattam, letiltattam a számát is, de hiába. Állandóan sm-ben írkál, nem tudom megszámlálni hogy naponta hányszor hív (ebbe a pillanatban is hívott). Persze már meg se nézem mit ír, nem is veszem fel a telefont (megint hív amúgy xd). És mivel nem kommunikálok vele, ezért aztán naponta vagy ötször ide jön a ház elé hogy jöjjek ki. Egyszer már söprűvel is elvertem, de akkor sem ment el. Persze már ki se megyek. Múltkor este a redőnyömet dobálta kaviccsal, apám ki ment és finoman közölte vele hogy ezt azért nem kéne.
Egyszóval egész nap zaklat. Egyszerűen nem bírja elfogadni hogy vége. Már nagyon dühös vagyok, már rendesen elküldtem a pics@ba, hogy talán akkor megérti és befejezi ezt. Nem. Mikor ide jön a ház elé, az ablakom alá (most is itt van xd) én nem beszélek vele, ki se nézek, de ő rendesen dumázik "Gyere ki, nincs kedved feljönni? Nincs kedved elmenni este a városba? stb." Anyád!
Ez megy két hónapja, minden nap. Ja és az is érdekes hogy pár napja zárolták a Fb. fiókomat, aminek az okát nem tudom. De van egy erős gyanúm és a családom más tagja is így gondolják, hogy tuti ő törte fel (programozó amúgy, szóval simán).
Szóval, tudok valamit tenni ez ügyben, fel tudom jelenteni vagy valami? Mert ezt már nem bírom. 18/L

A rendorsegen ugyanezt a szoveget olvasd fel es az uzeneteket hivasokat mutasd meg a telefonodon nekik. Ez a zaklatas iskolapeldaja . Ennel kevesebbert elmarasztal a rendorseg embereket Budapesten!!
Vagy koltozz el mas varosba,elotte meg az osszes elerhetoseged csereld le.
Már mondtam neki, de hiába. Meg ha ide jön, akkor 3 perc múlva eltűnik, szóval ha hívnám is a zsarukat akkor már eltűnne. És vissza jönne újra.

33evesen ennyire melyre süllyedni nagyon beteg. Te voltál neki az első barátnője?
Tudom, milyen egy szakítás, elutasítás, főleg ha egy másik pasi miatt történik, mindig nagyon megvisel, nagyon fáj, de ennyire nem tudnám magam megalázni, pláne azt akit épp szeretek bántani azzal, hogy nem hagyom beken. Inkább magamban gyotrodok, idővel úgy is könnyebb lesz.

Én is ebben a korban voltam hasonló helyzetben, csak engem még meg is fenyegetett, hogy agyonver. :D
Egyébként nem kell neki bejelenteni hogy hívod a rendőröket, amikor ott van a házatok előtt, csak simán ki kell hívni őket. Feljelentést pedig mindenképp tennék, mutasd meg az üzeneteket és a híváslistád! De ne reagálj semmire továbbra sem!

Hiába blokkolja a számot, az értesítést akkor is megkapja. Az én telefonom legalább is kijelzi. Az sms-ek mennek a spambe, de a hívásról is értesít. Csak a hívó félnek olyan, mintha ki lennél kapcsolva...
Az én exem is blokkolva van, szóval ez személyes tapasztalat.
Az volt egy barátnője (akivel szintén 2 évig volt együtt), mikor elhagyta azt is zaklatta. Úgy tűnik ez a heppje, meg öngyi akart lenni, meg mit tudom én.
"Nincs egy olyan férfi ismerősöd, aki jól rá ilyeszthetne?" Már erre is gondoltam, de nem tennék meg. Se a bátyám se a haverjaim, apám meg végkép nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!