Ha nincs se szó sem írásbeli megállapodás a szabi alatti céges levelezés figyeléséről, akkor milyen alapon kérik számon, hogy nem válaszoltam be se léptem? Miért, kellett volna?
a telefonba nem tudnak már belekötni megmondtam nincs telefonon és csá (nem igaz, de majd vesznek egyet ha nem tetszik a helyzet)
Na de a céges levelezés. .. Belenézhettem VOLNA mondják. Hát belenézhettem VOLNA na de miért néztem volna bele ha szabin voltam?
", akkor jövőre biztos kapsz egy céges telefont a szabadságod idejére, hogy elérjenek"
Na ettől egy szikra félelmem sincs ennél a sóher fillérb***ó cégnél. Itt aztán egy doboz gyufát se kapok nem még telefont.
Meg aztán a céges telefon nem azt jelenti hogy szabi alatt is fel kell vegyem. El se vinném szabira mert SZABON VAGYOK.
Létezik olyan hogy "rendelkezésre állás" és örömmel vállalom-ellentételezés ellenében.
Ingyen nem.
"akkor mégis hogy gondolják ezt a cégnél?"
A főnök hozzászokott az engedelmes beszari droidokhoz, akiknek tele a gatyája ha csak rájuk néz. És nem tetszik neki, hogy az egyik embere nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!