Maradnátok egy csaló munkahelyen néma csöndben akkor, hogy ha szóltok a csalás miatt, kirúgnának?
Az opciók nem túl jók:
a) nem szólok a csalás miatt ami engem érint, és akkor minden marad a régiben, engem meg a főnököm havi több 10.000 ft bérrel meglop
b) szólok,és akkor kirúgnak, mert szólni mertem
c) nem szólok, de feljelentem a céget a hatóságnál, azok vagy megbüntetik a céget vagy nem, de engem akkor is kirúgnak
ezek azt opciók

Persze nyílván csak utcaseprők,gyári munkások és mekis dolgozók léteznek.
Fel tudnak venni több helyre is,nem kell feltétlen egy helyen szenvedni.
"Persze nyílván csak utcaseprők,gyári munkások és mekis dolgozók léteznek."
nem, léteznek agysebészek, mérnökök, topmanagerek stb is.
És engem ilyen helyre felvesznek? NEM.
Akkor nem mindegy nekem létezik-e vagy nem?
HOva vesznek engem fel? Utcát söpörni és más hasonló "álom" helyekre.
Oda meg kösz, NEM MEGYEK.

Szóval még mindig csak utcaseprők léteznek 8 általánossal is.
Gondolom ha ennyire be vagy f*sva a munkahely váltás miatt csak az van.
Benzinkútra,gyümölcsszedésre,vendéglásra,eladónak (például pékségekbe),nagyon sok helyre fel tudnak venni,nem csak utca seprőnek.
És amúgy meg,az utca seprő már nem egy állás.Bűntetés és pénzbírság letöltésképp mehetsz utcát seperni,szemetet szedni.
"És amúgy meg,az utca seprő már nem egy állás."
Ja világos. Akkor Pesten a narancs mellényes utcaseprők nem az FKF alkalmazottai lennének? Hm?
De akkor miért az FKF ruháját viselik? Hm?

Tudod mit? Te csak fogd be a szádat és robotolj ott ahol vagy,felesleges megszólalnod az ügyben.
Ha ennyire pancser és gyáva vagy meg is érdemled,hogy ott húzzanak le ahol tudnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!