Víg Józsefné kérdése:
Azért írok hogy a kislányomnak az apja börtönbe van és hogy lehetek e én a törvényes képviselője? mert az apa nem akkar le mondani róla de már nem vagyok vele együtt és én már férjnél vagyok
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 12:01
1/7 anonim válasza:
Ha te vagy az anyja akkor automatikusan a törvényes képviselője? Vagy úgy érted hogy egyedül? Ha az apa nem mond le róla akkor nem lehet, teljesen mindegy hogy te kivel vagy együtt
2/7 anonim válasza:
Miért mondana le róla az apja? Erre nem tudod kényszeríteni, attól, hogy börtönben van. Te vagy a törvényes képviselője, de ettől még, amikor majd az apukát kiengedik, akkor kérvényezni fogja valószínűleg, hogy láthassa a lányát, ha pedig te ezt nem tartod be, akkor panaszt tehet ellened, persze csak akkor ha nincs valami nyomós okod, amiért nem engeded, hogy az apa lássa a gyerekét.
3/7 anonim válasza:
Az apával házasok voltatok, amikor a gyerek megszületett?
4/7 anonim válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Víg Józsefné beír ide :D elnézést!
6/7 anonim válasza:
Te vagy a torv3nyes képviselője, hiszen a gyereket nálad helyezte el a bíróság.
Ha a kérdés a kizárólagos felügyeleti jogra akar vonatkozni, ahhoz bírósági pert kell indítani.
7/7 anonim válasza:
Ha nem te vagy a törvényes képviselője, akkor mégis kivel él a kislány?
Mégis, hogyan képviseli az apa kislánya érdekeit a börtönből?
.
Kevés infót adsz.
- Mennyi idős a kislány,
- most, az apja börtön-ideje alatt ki neveli, gondoskodik róla,
- találkozol-e vele rendszeresen?
A megfelelő válasz adásához ezeket mind tudni kéne.
Ezek hiányában a legmegfelelőbb válasz csak ennyi lehet:
- felkeresel egy családjogi ügyvédet, vagy
- érdeklődsz a bíróság nyílt napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!