Kislányom után most fiút várunk. Egy "kedves" ismerősöm erre ezt valaszolta: Egy férfi csak egyfélét tud. Mit lehetne erre mondani?
Én se köpni, se nyelni nem tudtam...
19 hkm
Hamgodan rltöhögném magam
( ahogy most is tettem önkéntelenül)
Az emberi butaság határtalan, ismét bebizonyosodott..
Mondanám, igen egyfélét.. Gyereket..,.nem kismajmot
* hangosan elröhögném
Bocsi valóban nevetve írtam
Ezzel szokták vígasztalni azokat az apukákat,akik két lányra ráhúznak egy harmadikat.
Biztos nem hallottad még, gyakori szófordulat. Én,hogy ismerem semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanék neki.
Van ez a mondás, ami nyilván egy másik bántó beszólásra alakult ki. Ha vkinek azonos nemű gyerekei születtek, megkapták, oh nem baj majd a következő biztosan másképp sikerül. Erre lehet reakció hogy egy ember csak egyfélét tud csinálni.
Nyilván ez a te helyzetetekben bántó beszolás de ne vedd magadra. Legalább nem vigasztalnak hogy majd legközelebb...
Ez egy mondás, poén, nincs benne semmi sértő. Ha többedik ugyanolyan gyerek jön, akkor amolyan megnyugtatás, hogy legalább mind az övé :), ha meg olyan szitu, mint nálatok, akkor férfias ugratás vagy hogy mondjam.
Nyilván rosszul jött ki, hogy neked szólt be az ismerős nőként, meg nyilván te is érzékenyebb vagy most.
Valami laza visszaszólással lehet kezelni, én simán közöltem volna, hogy hát igen, de mivel már ellőttük a fiút meg a lányt is, több opció nincs, harmadiknak kiskutyát szülök... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!